counter

Το φετινό Πάσχα στην τηλεόραση

Το φετινό Πάσχα στην τηλεόραση
Το φετινό Πάσχα στην τηλεόραση

Οι ηµέρες του Πάσχα έφτασαν και τα µολύβια στα επιτελεία των σταθµών για να τροποποιηθεί το πρόγραµµα έχουν πάρει φωτιά.

Η Μεγάλη Εβδοµάδα φέρνει µαζί της και αλλαγές στο πρόγραµµα των τηλεοπτικών σταθµών. Όπως όλα δείχνουν, αγαπηµένοι παρουσιαστές και παρουσιάστριες φαίνεται πως παίρνουν άδεια και τη θέση τους καταλαµβάνουν ξένες και ελληνικές ταινίες - ιδίως κατά τη Μεγάλη Πέµπτη και τη Μεγάλη Παρασκευή. Φυσικά δεν θα µπορούσαν να µείνουν παραπονεµένοι και οι µικροί τηλεθεατές, αφού και γι' αυτό προνόησαν τα τηλεοπτικά δίκτυα.

ΑΝΤ1

Τη Μεγάλη Εβδοµάδα, αντί του σίριαλ Χωρίς εσένα και της µαγειρικής εκποµπής Η µαµά µου µαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου, ο σταθµός του Αµαρουσίου θα προβάλλει κινηµατογραφικές παραγωγές. Ωστόσο, ούτε η επιτυχηµένη σειρά ∆ίδυµα Φεγγάρια θα προβληθεί όλη την Εβδοµάδα των Παθών, αφού από τη Μεγάλη Τετάρτη στη θέση της θα δουν οι τηλεθεατές τη µίνι σειρά Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ. Χωρίς τον Γιώργο Παπάδακη, επίσης, και το δίδυµο Φαίη Σκορδά - Γιώργος Λιάγκας θα µείνει ο σταθµός τη Μεγάλη Πέµπτη και τη Μεγάλη Παρασκευή, ενώ η βραδινή ζώνη θα καταληφθεί από ελληνικές και ξένες παραγωγές.

Alpha

Ο Alpha καθ’ όλη τη διάρκεια του Πάσχα δεν θα προβάλλει τις εβδοµαδιαίες ενηµερωτικές και ψυχαγωγικές εκποµπές του, οι οποίες θα αντικατασταθούν µε ξένες και ελληνικές ταινίες. Ιδίως κατά τη Μεγάλη Πέµπτη και τη Μεγάλη Παρασκευή, το πρόγραµµα του σταθµού θα αποτελείται από ταινίες και σειρές. Λόγω των παραπάνω αλλαγών, χωρίς την παρέα του Λόγω TiViΣ θα βρεθούν οι τηλεθεατές του Alpha από τη Μεγάλη Τετάρτη, ενώ το ίδιο θα ισχύσει και για τη «βασίλισσα» της µεσηµεριανής ζώνης, Ελένη Μενεγάκη, αλλά και για την οµάδα του Happy Day, µε τη Σταµατίνα Τσιµτσιλή, που, απ’ ό,τι φαίνεται, αναµένεται να πάρουν την άδειά τους για το Πάσχα.

Mega

Ταινίες και για τα βράδια του Mega, αφού για το Πάσχα ο Γιώργος Καπουτζίδης, το Μάλιστα, σεφ! και οι υπόλοιπες εκποµπές παραχωρούν τη θέση τους σε µεγάλες οσκαρικές και θρησκευτικές παραγωγές. Επίσης, το Μεγάλο Κανάλι, κινούµενο στην ίδια ρότα µε τους υπόλοιπους σταθµούς, δεν θα µεταδώσει για δύο ηµέρες τα Καληµερούδια και το Κάν’ το όπως ο Άκης, ενώ το δίδυµο της πρωινής ενηµερωτικής ζώνης δεν πρόκειται να µας καληµερίσει τη Μεγάλη Παρασκευή.

ΣΚΑΪ

Ρίχνοντας στη µάχη της τηλεθέασης το νέο επιτυχηµένο σόου του, ο ΣΚΑΪ θα προβάλλει κάθε απόγευµα σε επανάληψη τις οντισιόν του Χ Factor, ενώ κάνει τη διαφορά και τη Μεγάλη Παρασκευή, που στη θέση της ενηµερωτικής του ζώνης θα δούµε ντοκιµαντέρ. Ωστόσο, από τη Μεγάλη Τετάρτη τα βράδια του σταθµού θα κατακλυστούν από ξένες παραγωγές.

Star

Στο ίδιο γνώριµο µοτίβο θα κινηθεί το Star, αφού η µόνη αλλαγή στο πρόγραµµα του καναλιού υπάρχει τις δύο ηµέρες της αργίας, που όλο το πρόγραµµά του αντικαθίσταται από παιδικές και ξένες ταινίες.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR