counter

Παντελίδης: Η «μάχη» των ασφαλιστικών για τις αποζημιώσεις άρχισε! Όλες οι λεπτομέρειες

Παντελίδης: Η «μάχη» των ασφαλιστικών για τις αποζημιώσεις άρχισε! Όλες οι λεπτομέρειες
Παντελίδης: Η «μάχη» των ασφαλιστικών για τις αποζημιώσεις άρχισε! Όλες οι λεπτομέρειες

Παντελιδης

 

Δύο μήνες μετά τον άδικο χαμό του Παντελή Παντελίδη και η "μάχη" των ασφαλιστικών εταιριών για τις αποζημιώσεις έχει αρχίσει.Σύμφωνα με τα όσα έρχονται στο φως μέσω επιστολής του δικηγόρου της ασφαλιστικής όπως τη δημοσιεύει το περιοδικό Ciao:

«Ο τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης οδηγώντας Ι.Χ. αυτοκίνητο κυριότητος (του συναδέλφου του) Αντωνίου Ρέμου προκάλεσε αυτοκινητιστικό ατύχημα. Για το ατύχημα αυτό βγήκαν στα μέσα μαζικής ενημέρωσης πολλοί και εξέφρασαν απόψεις, οι οποίες, όμως, απέχουν πολύ από την πραγματικότητα. Το ορθό νομικό σκέλος της υπόθεσης έχει, ως εξής: Ο τραγουδιστής (εφόσον αποδειχθεί με δημόσιο έγγραφο, ότι υπήρχε ποσότητα οινοπνεύματος στον οργανισμό του) πληροί την ΕΚΤΟΥ ΝΟΜΟΥ εξαίρεση της ασφάλισης. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι δικαιούχοι δεν αποζημιώνονται, καθ’ όσον η ένσταση εξαίρεσης της ασφάλισης δεν μπορεί να προβληθεί κατά τρίτων (δηλαδή των δικαιούχων) . Μπορεί να προβληθεί (όπως ρητά ορίζει ο Νόμος) μόνον κατά του οδηγού και κατά του ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου.

Κάπως έτσι προκύπτει ότι η ασφαλιστική εταιρεία προτίθεται να αποζημιώσει τις δύο γυναίκες που βρίσκονταν μαζί με τον Παντελή Παντελίδη στο αυτοκίνητο, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να στραφεί κατά του ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου για να αποζημιωθεί με τη σειρά της.

Όπως προκύπτει από το δημοσίευμα η ασφαλίζουσα το ζημιογόνο όχημα εταιρεία θα αποζημιώσει τις δύο επιβαίνουσες ποθούσες και μετά θα αναζητήσει τα όσα κατέβαλε σε αυτές από τον ιδιοκτήτη αυτού και τον οδηγό (ο οποίος δεδομένου ότι απεβίωσε, θα υπεισέλθουν στην θέση του οι κληρονόμοι του). Τα όσα κρίνει το δικαστήριο, θα θεωρηθούν ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ, για τυχόν δεύτερη (ή και τρίτη) αγωγή της σοβαρότερα τραυματισθείσης παθούσης. η οποία δεν αποκλείεται να ζητήσει μόνιμη αναπηρία (και κατά συνέχεια περιοδικές παροχές) εξαιτίας του ατυχήματος. Ο ιδιοκτήτης θα μπορούσε να είχε προβάλει έναν ισχυρισμό ότι δεν γνώριζε ότι ο Παντελίδης είχε πάρει το αυτοκίνητό του, δήλωση την οποία φέρεται να μην έχει κάνει. Εάν η υπόθεση οδηγηθεί στο δικαστήριο, κατά πάσα πιθανότητα, θα αναγνωριστεί στις παθούσες συντρέχον πταίσμα (συνυπαιτιότητα) σε ποσοστό έως 30% (εφόσον τούτο προβληθεί κατ’ ένσταση), δια το λόγο ότι επιβιβάσθηκαν σε όχημα, ενώ ήξεραν ότι ο οδηγός του είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα οινοπνεύματος».

Η εταιρεία ενδέχεται να στραφεί εναντίον της οικογένειας του Παντελίδη, αλλά πιθανώς και κατά του Αντώνη Ρέμου, ως ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου και θα ζητήσει τα χρήματα που έδωσε στις δύο κοπέλες. Από την άλλη, η οικογένεια του τραγουδιστή αλλά και ο Αντώνης Ρέμος δεν πρόκειται να πάρουν καθόλου χρήματα από την ασφαλιστική, καθώς αν αποδειχθεί με επίσημο έγγραφο αυτό που ήδη είναι γνωστό, ότι δηλαδή ο Παντελίδης τελούσε σε κατάσταση μέθης, τότε δεν δικαιούνται αποζημίωσης.

Διαβάστε επίσης: Ειρήνη Παπαδοπούλου: Η συγκίνηση οn air για τον Παντελή Παντελίδη - VIDEO¨

Διαβάστε επίσης: Ειρήνη Παπαδοπούλου: Έχει κορμί που "κολάζει" και μας το δείχνει στο νέο της video clip!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR