counter

Συννεφιά και μικρή άνοδος της θερμοκρασίας

Συννεφιά και μικρή άνοδος της θερμοκρασίας
Συννεφιά και μικρή άνοδος της θερμοκρασίας

Καλός καιρός

 

Στην Αττική θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις, οι οποίες κατά περιόδους θα είναι πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία νοτιοανατολικοί έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί-νοτιοανατολικοί 3 έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 18 βαθμούς Κελσίου, ωστόσο στη δυτική Μακεδονία θα είναι κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο αναμένονται αραιές νεφώσεις, που κατά περιόδους θα είναι πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 4 με 6 και βαθμιαία στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 18 βαθμούς Κελσίου, αλλά στην Ήπειρο θα είναι κατά τόπους 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο προβλέπονται αραιές νεφώσεις, που κατά περιόδους θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα επικρατήσουν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο ουρανός θα είναι συννεφιασμένος. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι-νοτιοανατολικοί 3 με 5 και στα βόρεια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση καιρού για 6/3/2016

Νεφώσεις προβλέπονται τη Δευτέρα, οι οποίες θα είναι αυξημένες στα δυτικά και βόρεια τμήματα της χώρας, όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στην ανατολική Ελλάδα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά νότιοι-νοτιοανατολικοί 4-6 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια τμήματα της χώρας.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR