counter

Αποχωρούν από τον Ισθμό τα μπλόκα

Αποχωρούν από τον Ισθμό τα μπλόκα
Αποχωρούν από τον Ισθμό τα μπλόκα

Ισθμός

Στην κυκλοφορία παραδόθηκε η Εθνική Οδός Αθηνών – Κορίνθου στο ύψος του Ισθμού της Κορίνθου. Οι αγρότες αποχώρησαν από το κομβικό σημείο μετά από 33 μέρες, ωστόσο, παραμένει το μπλόκο της Νεστάνης, στην Τρίπολη, το οποίο θα κλείσει το δρόμο σήμερα από τις 19:00 μέχρι τις 23:00.

Σύμφωνα με το tharrosnews.gr, οι αγρότες της Πελοποννήσου συνεχίζουν τους αγώνες τους. Σε σχετική ανακοίνωσή τους, αναφέρουν:

«Μετά τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό και αφού συζητήσαμε αναλυτικά τις προτάσεις που καταθέσαμε, για μια ακόμα φορά προσκρούσαμε στον τοίχο της κυβερνητικής αναλγησίας που ευθυγραμμίζεται με τους δανειστές και τα μνημόνια.

Στη συνάντηση κατεβήκαμε με χαμηλές προσδοκίες αναλογιζόμενοι τη δύσκολη κατάσταση που βρίσκεται η χώρα μας. Για το λόγο αυτό τα αιτήματά μας συνδυάζονταν με προτάσεις.

Δυστυχώς η επικράτηση της συνηθισμένης λογικής των προηγούμενων κυβερνήσεων, αλλά και της σημερινής, των εύκολων λύσεων υπερφορολόγησης και υπερχρέωσης του παραγωγικού τομέα, αποτελεί την ταφόπλακα για την ελληνική κοινωνία και το ελληνικό κράτος.

Η επιτροπή μπλόκων και φορέων της Περιφέρειας Πελοποννήσου συζήτησε διεξοδικά της απαντήσεις που μας έδωσε ο πρωθυπουργός. Σε αντίθεση με τις προτάσεις των μπλόκων -οι οποίες αποτέλεσαν φωνή βοώντος εν τη ερήμω –, ο πρωθυπουργός δεν απάντησε αποτελεσματικά στις θέσεις μας. Επιμένουμε στον αγώνα μας, στις προτάσεις μας και περιμένουμε συγκεκριμένες απαντήσεις». 

Πηγή: ΑΝΤΕΝΝA.GR 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR