counter

Παντελής Παντελίδης: Η τελευταία συνέντευξη στον ΑΝΤ1

Θλίψη έχει προκαλέσει ο ξαφνικός θάνατος του Παντελή Παντελίδη, ο οποίος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε και προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα σε προστατευτικές μπάρες στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης. 

Ο γνωστός τραγουδιστής τον περασμένο Νοέμβριο είχε παραχωρήσει συνέντευξη στο "Τhe2Night Show"  και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης είχε βρεθεί πρώτη φορά σε τηλεοπτικό πλατό για συνέντευξη και η αμηχανία του τα πρώτα λεπτά δεν κρυβόταν. Ο Παντελής Παντελίδης μίλησε για όλα, για τον τρόπο που διαχειριζόταν τα οικονομικά του, την αγάπη που είχε στη μητέρα του και τις γυναίκες που είχαν περάσει από τη ζωή του.

Όταν ρωτήθηκε από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου σχετικά με τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί γύρω από το όνομά του, ο Παντελίδης απάντησε χαρακτηριστικά: «Ακούω όλες τις γνώμες και κριτικές. Δίνεις την ανάλογη βαρύτητα ανάλογα με αυτόν που τα λέει. Τα 10 χρόνια στο πολεμικό ναυτικό με έκαναν σκληρό. Δεν με πληγώνει κάτι»

Επίσης εξομολογήθηκε ότι είχε πολύ στενή σχέση με τη μητέρα του, στην οποία είχε εμπιστευτεί μάλιστα και τη διαχείριση των οικονομικών του. «Επειδή δεν είμαι οικονόμος, έχω αφήσει την διαχείριση στη μητέρα μου! Αλλιώς δεν γλιτώνουμε με τίποτα! Παίρνω τον φάκελο, ''τσιμπάω'' το ένα πέμπτο και τα άλλα τα στέλνω στη μάνα μου!».

Στην ίδια συνέντευξη ο Παντελής Παντελίδης μίλησε και για το ρόλο που παίζει ο έρωτας στη ζωή του. «Ο έρωτας με αναζωογονεί, αλλά εμείς οι άντρες- κυνηγοί, έχουμε ζήσει στο πετσί μας την απόρριψη. Έχω φάει απόρριψη ακόμα και αφότου έγινα γνωστός. Οι περισσότερες γυναίκες που θα γνωρίσω, το πρώτο πράγμα που μου λένε πως “δεν σε βλέπω σαν τον Παντελίδη”, οπότε ξεκινάμε από άλλη βάση».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR