counter

Λίλα Μπακλέση: Βραδινή συνάντηση με τους... συμμαθητές της!

Λίλα Μπακλέση: Βραδινή συνάντηση με τους... συμμαθητές της!
Λίλα Μπακλέση: Βραδινή συνάντηση με τους... συμμαθητές της!

Από τη Γιώτα Δημητριάδη

Πρεμιέρα έκανε την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου η παράσταση «Salem», στο θέατρο «Θησείον» παρούσα ήταν και η Λίλα Μπακλέση, που επισκέφτηκε το στενό της Τουρναβίτου  για να παρακολουθήσει την παράσταση.

Το γλυκό κορίτσι του «ΤΑΜΑΜ» που κλέβει τις εντυπώσεις και στη  θεατρική «Γκάμπυ» έσπευσε να χειροκροτήσει τους συμμαθητές της  από δραματική σχολή και να τους ευχηθεί καλή αρχή.

Οι  δύο εκ των πρωταγωνιστριών  της παράστασης  η  Άννα Κλάδη και η Μαρία Μοσχούρη καθώς και ο σκηνοθέτης  Μάνος Βαβαδάκης  σπούδαζαν μαζί με την Λίλα στη σχολή του Εθνικού Θεάτρου και διατηρούν φιλικές σχέσεις.

Η Λίλα μάλιστα ενθουσιάστηκε τόσο πολύ από την παράσταση που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, μια φωτογραφία -από το ομολογουμένως εντυπωσιακότατο σκηνικό της παράσταση- σχολιάζοντας «Νιώθω περήφανη! Υπέροχοι φίλοι μου !!!Υπέροχη πρεμιέρα για το Σάλεμ !!!»

 Διαβάστε επίσης:Ελεάνα Καυκαλά - Άννα Κλάδη - Μαρία Μοσχούρη - Έλλη Χατζεϊπίδου: Τα κορίτσια του «Salem» μιλάνε στο FTHIS.GR λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα τους!

Διαβάστε επίσης: Ιωάννα Παππά - Λένα Παπαληγούρα: Πρωταγωνιστούν στις "Τρεις Αδερφές" και μιλούν για όλα στο FTHIS.GR

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR