counter

Αυτοί είναι οι αξιωματικοί του μοιραίου Agusta Bell

Αυτοί είναι οι αξιωματικοί του μοιραίου Agusta Bell
Αυτοί είναι οι αξιωματικοί του μοιραίου Agusta Bell

Ελλάδα

Εντοπίστηκαν σε απόσταση 300 μέτρων από το σημείο της συντριβής οι σοροί των δύο εκ των τριών μελών του ελικοπτέρου της Πολεμικής Αεροπορίας που συνετρίβη στα ανοιχτά της Κινάρου.

Οι τρεις αξιωματικοί της Πολεμικής Αεροπορίας που επέβαιναν στο μοιραίο Agusta Bell είναι οι υποπλοίαρχοι Αναστάσιος Τουλίτσης, κυβερνήτης και Κωνσταντίνος Πανανάς, συγκυβερνήτης και ο ναυτίλος ανθυπασπιστής Ελευθέριος Ευαγγέλου.

Στο ενεργητικό των τριών αξιωματικών είναι καταγεγραμμένα χρόνια εμπειρίας, ενώ όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που είχαν στα προφίλ τους στο facebook, η αγάπη για τη δουλειά τους ήταν μεγάλη.

Ο κυβερνήτης Αναστάσιος Τουλίτσης, 37 ετών (γεννηθείς το 1979) έχει καταγεγραμμένες πάνω από 1300 ώρες πτήσεις και είναι έγγαμος.

Ο συγκυβερνήτης Κωνσταντίνος Πανανάς, 34 ετών (γεννηθείς το 1982), είναι έγγαμος, με ένα παιδί, ενώ η γυναίκα του περιμένει το δεύτερο.Ο ανθυπασπιστής Ελευθέριος Ευαγγέλου, 36 ετών (γεννηθείς το 1980) είναι έγγαμος με ένα παιδί. Λίγο πριν τις 11:00 εντοπίστηκε η σορός του ενός και λίγο μετά τις 11:00 του δεύτερου, στην ξηρά. Δεν έχει γίνει, ωστόσο, ακόμα γνωστό σε ποιους ανήκουν οι σοροί και ποιος είναι ο τρίτος που ακόμα αγνοείται.

Οι οικογένειες των αξιωματικών έχουν εξ αρχής ενημερωθεί, όπως τόνισε το ΓΕΕΘΑ στην επίσημη ενημέρωσή του, το πρωί της Πέμπτης.

Το ελικόπτερο είχε απονηωθεί από τη φρεγάτα Νικηφόρος Φωκάς και συμμετείχε στην άσκηση «Αστραπή».Τα ίχνη του εξαφανίστηκαν στις 2:45 τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του τρίτου αξιωματικού συνεχίζονται.

Πηγή: ΑΝΤΕΝΝΑ.GR 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR