counter

Μάχη να κρατηθεί στη ζωή δίνει πολύ γνωστός αθλητής

Μάχη να κρατηθεί στη ζωή δίνει πολύ γνωστός αθλητής
Μάχη να κρατηθεί στη ζωή δίνει πολύ γνωστός αθλητής

αθλητής

Από τη Γιώτα Δημητριάδη 

Σύμφωνα με την Βρετανική «Mirror» μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο Βρετανός πρωταθλητής Lewis Crathern. Ο 31 χρόνος kitesurfer συμμετείχε στον διαγωνισμό Red Bull King στη νότια Αφρική.

Ξαφνικά κατά τη διάρκεια ενός κόλπου "megaloop" παρασύρθηκε από ισχυρούς ανέμους και έπεσε στη θάλασσα.

Το συμβάν μάλιστα καταγράφηκε και από τις κάμερες, ενώ  εκείνη την ώρα παρακολουθούσαν τον διαγωνισμό εκατοντάδες θεατές. Ο Lewis Crathern φαίνεται να μπλέχτηκε στα καλώδιά του όταν χτυπήθηκε από ισχυρούς ανέμους.

Η κατάσταση του είναι σοβαρή καθώς νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση. Το μήνυμα της μητέρας του συγκλονίζει :

 "Προσεύχομαι να ξυπνήσει από το κώμα. Είναι σκληρό να τον βλέπω έτσι κάτι που κάθε μητέρα μπορεί να καταλάβει", έγραψε στον λογαριασμό της στο Facebook. "Είναι ακόμα σε τεχνητό κώμα αλλά όλα του τα ζωτικά όργανα είναι καλά και ελπίζουμε να τον επαναφέρουν μέσα στις επόμενες μέρες. Ανυπομονώ να τον δω να μου χαμογελά και πάλι".

Ο Lewis Crathern είναι τρεις φορές πρωταθλητής και είχε φτάσει στα ημιτελικά του διαγωνισμού στο Big Bay. Είναι ένα από τα πιο γνωστά ονόματα του αθλήματος, με όλα τα φώτα της δημοσιότητας να πέφτουν πάνω του όταν πήδηξε πάνω από το Worthing Pier με τον φίλο του Jake Scrace το 2009.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR