counter

«Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα»: Η θρυλική ταινία... τώρα έγχρωμη! - VIDEO

Από τη Γιώτα Δημητριάδη

Ποιος δεν ξέρει την ατάκα «Θα πάρω το καπελάκι μου και θα φύγω!»; Ο θρυλικός Αντωνάκης και η αγαπημένη μας Ελενίτσα από την ταινία «Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα» που τόσα και τόσα Σαββατόβραδα των παιδικών μας χρόνων μας συντρόφευσαν επιστρέφει και πάλι κοντά μας σε μια νέα version!

Δεν αναφέρομαι στην παρουσία των πρωταγωνιστών στην ταινία «Αν» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Η "Καραγιάννης Καρατζόπουλος" γιορτάζει τα πενήντα χρόνια επιτυχιών της στον ελληνικό κινηματογράφο και αποφάσισε να μετατρέψει την αγαπημένη, ασπόμαυρη ταινία του Γ. Τζαβέλλα (1965) με πρωταγωνιστές τον Γιώργο Κνωσταντίνου και τη Μάρω Κοντού, σε έγχρωμη.

Η επεξεργασία του φιλμ έγινε στα West Wing Studios στη Φλόριντα τα οποία εξειδικεύονται σε τεχνητούς χρωματισμούς ασπρόμαυρων φιλμ ενώ η τελική κόπια θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά την Τρίτη 1η Μαρτίου στa Village στο Μαρούσι.

Η διανομή της στις κινηματογραφικές αίθουσες έχει προγραμματιστεί από την Σπέντζος Φιλμ για τις 10 του ίδιου μήνα.

Η ταινία προβλήθηκε για πρώτη φορά στις κινηματογραφικές αίθουσες των Αθηνών, Πειραιά και προαστίων, το 1965, και έκοψε 297.273 εισιτήρια, καταλαμβάνοντας τη 13η θέση από της 93 ταινίες της περιόδου...

 

 

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR