counter

«Μάνα θα πάω στο Hollywood»: Επίσημη πρεμιέρα με λαμπερές παρουσίες! Δείτε φωτογραφίες

«Μάνα θα πάω στο Hollywood»: Επίσημη πρεμιέρα με λαμπερές παρουσίες! Δείτε φωτογραφίες
«Μάνα θα πάω στο Hollywood»: Επίσημη πρεμιέρα με λαμπερές παρουσίες! Δείτε φωτογραφίες

Από τη Γιώτα Δημητριάδη

 

Η επίκαιρη και ολοκαίνουργια κωμωδία της Δήμητρας Παπαδοπούλου με τίτλο «Μάνα θα πάω στο Hollywood» έκανε την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου, την επίσημη πρεμιέρα της.

Πρόκειται για μια σύγχρονη κοινωνική καταγραφή δοσμένη με τον κωμικοτραγικό τρόπο που μόνο η Δήμητρα Παπαδοπούλου μπορεί να περιγράψει τόσο γλαφυρά, μας μεταφέρει στην Αθήνα του σήμερα, όπου ο Έλληνας φοβάται ότι μπορεί να αποτύχει σε ό,τι ονειρευτεί. Ακραίες συμπεριφορές και βίαια ξεσπάσματα κατακλύζουν την καθημερινότητα μέσα στην απόγνωση μας. Αλλά το χιούμορ και το γέλιο πάντα βρίσκουν τρόπο να μας δείξουν την αλήθεια αλλά και τη λύση, που συχνά είναι μπροστά στα μάτια μας και σπάνια μπορούμε να δούμε!

Με φόντο ένα διαμέρισμα στην οδό Φυλής, δύο άνεργοι ηθοποιοί μηχανεύονται τα πάντα ώστε να συγκεντρώσουν το ποσό που χρειάζονται για να πάνε στο Hollywood! Στην προσπάθεια τους αυτή θα φτάσουν στο σημείο ακόμα και να μετατρέψουν προσωρινά το διαμέρισμα τους σε οίκο ανοχής όπου θα συμβούν απίστευτες καταστάσεις…

Ο Θανάσης Αλευράς για μια ακόμη φορά είναι ένας σκηνικός σίφουνας και κλέβει τις εντυπώσεις. Η σκηνική του δυναμική είναι κάτι το ασύλληπτο.

Πολύ καλή και η Κωνσταντίνα Μιχαήλ στο ρόλο της φίλης, συγκατοίκου του. Στιγμές απίστευτου γέλιου μας χάρισε και ο Αντώνης Κρόμπας στον ρόλο του ακραίου εθνικιστή.

Καίρια και η επιλογή του Jerome Kaluta.

Το "παρών" στην επίσημη πρεμιέρα έδωσαν πολλοί φίλοι και συνάδελφοι των συντελεστών, ανάμεσά τους είδαμε την Μαρία Καβογιάννη, τον Ηλία Ψινάκη, Κατερίνα Παπουτσάκη, την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, τον Θοδωρή Αθερίδη, την Αθηνά Οικονομάκου, την Νίκη Παλληκαράκη, την Φωτεινή Ντεμίρη, την Ολυμπία Σκορδίλη, την Μαρία Σολωμού, το ν Αργύρη Αγγέλου, τον Μάριο Αθανασίου, τον Κώστα Αποστολάκη, την Πηνελόπη Πλάκα και άλλους.

 

Διαβάστε επίσης: Ιωάννα Παππά - Λένα Παπαληγούρα: Πρωταγωνιστούν στις "Τρεις Αδερφές" και μιλούν για όλα στο FTHIS.GR

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR