counter

Νατάσα Μανίσαλη: Συντετριμμένος ο σύζυγός της στην κηδεία της - Φωτογραφία

Νατάσα Μανίσαλη: Συντετριμμένος ο σύζυγός της στην κηδεία της - Φωτογραφία
Νατάσα Μανίσαλη: Συντετριμμένος ο σύζυγός της στην κηδεία της - Φωτογραφία

Σύζυγος Μανίσαλη

Στη κηδεία της Νατάσσας Μανίσαλη τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου στη Καισαριανή ράγισαν καρδιές. Η ηθοποιός ήταν πολύ αγαπητή στους συναδέλφους της και έφυγε πολύ νέα από τη ζωή μετά από μάχη με τον καρκίνο.

Τραγική φιγούρα στη νεκρώσιμο ακολουθία ο σύζυγός της, Σταύρος με τον οποίο ήταν παντρεμένοι από το 1996 και ήταν το στήριγμά της, ο άνθρωπος που δεν έφυγε λεπτό από κοντά της. Ο ίδιος είναι φαρμακοποιός στο επάγγελμα.

Η ηθοποιός σε παλιά της συνέντευξη είχε μιλήσει για αυτή την περίοδο. Η ίδια είχε δηλώσει χαρακτηριστικά:

«Ο Σταύρος είναι το στήριγμά μου, το ίσιωμά μου, ο προστάτης μου και όπως είχε πει και ο πατέρας μου, το μεγάλο δώρο που του έκανα. Γιατί ο μπαμπάς μου λάτρευε τον άντρα μου, όπως και ο σύζυγός μου εκείνον. Εγώ μεγάλωσα μόνη μου, ήμουν μοναχοκόρη, ήθελα πάντα τον μπαμπά μου, αποκλειστικά, μοιραία, θα είχα την αποκλειστικότητά του και τον τεράστιο αυτό πόνο. Τελικά, δεν ήμουν μόνη εκείνες τις στιγμές. Η συμβολή του άντρα μου, των φίλων μου, αλλά και κάποιων συναδέλφων μου ήταν καταλυτική»

Ενώ για την απόφασή τους να μην κάνουν παιδί είχε δηλώσει:

«Με τον άντρα μου παντρευτήκαμε το 1996. Ίσως ήμουν πολύ απασχολημένη εκείνη την περίοδο, ο άντρας μου είναι πολύ υπεύθυνος -όπως κι εγώ- δεν ήθελε να "ρίξουμε" ένα παιδί στη γιαγιά ή σε μια ξένη γυναίκα και να τρέχω εγώ όλη μέρα στα γυρίσματα. Στις μέρες μας, όταν βρισκόμαστε σε μια τέτοια στενωπό που ξέρουμε που οδηγεί, το να είχα ένα παιδί θα μου ήταν μεγάλο βάρος», είχε δηλώσει η ίδια για το γεγονός ότι δεν απέκτησαν μαζί με τον σύζυγό της ένα παιδί.

 Διαβάστε επίσης: Σήμερα το τελευταίο "αντίο" στη Νατάσα Μανίσαλη

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR