«∆εν µαγειρεύω συχνά το συγκεκριµένο φαγητό, αλλά µου το ζητάνε πάντα οι φίλοι µου όταν έρχονται στο σπίτι. Μου λένε να µην παραγγείλουµε, για να τους ετοιµάσω αυτή τη συνταγή» δηλώνει η Σοφία Φαραζή στο περιοδικό ΟΚ! και μοιράζεται μαζί μια υπέροχη συνταγή για πέννες.
«Βράζω τις πέννες. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι τσιγαρίζω το κρεμμύδι (φρέσκο και ξερό) στο οποίο έχω προσθέσει αλάτι και πιπέρι. Μετά προσθέτω το κοτόπουλο και το αφήνω να ψηθεί για 15 λεπτά. Το σβήνω με το λευκό κρασί και το αφήνω για πέντε λεπτά περίπου. Στη συνέχεια ρίχνω την κρέμα γάλακτος και το αφήνω για τρία λεπτά. Αμέσως μετά ρίχνω το μείγμα στις πέννες και ανακατεύω. Το σερβίρω με τριμμένο μαύρο πιπέρι»
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)