counter

Πασίγνωστη τραγουδίστρια αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει. Η συγκλονιστική μαρτυρία στο Facebook

Πασίγνωστη τραγουδίστρια αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει. Η συγκλονιστική μαρτυρία στο Facebook
Πασίγνωστη τραγουδίστρια αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει. Η συγκλονιστική μαρτυρία στο Facebook

Sinead O Connor

Από την Χριστίνα Μόνη 

Η επιτυχία της «Nothing Compares 2 U» είναι η πρώτη που σου έρχεται στο μυαλό όταν ακούς το όνομα της. Κάθε της συναυλία στέφεται με επιτυχία και έχει πιστό κοινό που την ακολουθεί.

Ο λόγος για την τραγουδίστρια Sinead O’Connor η οποία το βράδυ της Κυριακής 29 Νοεμβρίου σόκαρε την διεθνή κοινότητα καθώς μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook ανακοίνωσε την αυτοκτονία της.

«Υπάρχουν τόσα πολλά που περιμένουν από μια γυναίκα να αντέξει. Οι τελευταίες δύο νύχτες με αποτελείωσαν. Έχω πάρει υπερβολική δόση. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να κερδίσω το σεβασμό. Δεν είμαι στο σπίτι μου, είμαι σε ένα ξενοδοχείο κάπου στην Ιρλανδία, με άλλο όνομα. Αν δεν έκανα αυτή την ανάρτηση, τα παιδιά μου και η οικογένειά μου δεν θα το μάθαιναν. Θα μπορούσα να ήμουν νεκρή εδώ για εβδομάδες και κανείς να μην το μάθει. Είμαι τόσο φρικτή μητέρα και άτομο, που έχω μείνει μόνη μου».

Δήλωσε η 48χρονη star και μητέρα τεσσάρων παιδιών ενώ συνέχισε το δραματικό της μήνυμα λέγοντας: «Είμαι τόσο φρικτό άτομο και τόσο κακή μητέρα, που έμεινα μόνη μου. Χρειάζομαι ένα νέο σπίτι, μια καινούργια ζωή, μια νέα δουλειά. Η μουσική με ξεπέρασε. Αυτή μου το έκανε αυτό. Με κατέστησε αόρατη και δολοφόνησε την ψυχή μου. Έχασα τα πάντα: Την  δουλειά μου, το σπίτι μου, τους γιους μου, τη μήτρα μου, τα μεγαλύτερα παιδιά μου, την ταυτότητα μου. Δεν θα ξαναφάω χριστουγεννιάτικο δείπνο ποτέ ξανά μαζί τους. Με έσπρωξαν σε μια γωνία και πλέον δεν έχω τίποτα».

Η Sinead O’Connor έκανε την συγκεκριμένη ανακοίνωση ενώ βρισκόταν σε ξενοδοχείο της Ιρλανδίας στο οποίο είχε κάνει check in με ψεύτικο όνομα. Στο ξενοδοχείο έσπευσαν εγκαίρως οι αρχές οι οποίοι και επιβεβαίωσαν πως η Sinead O’Connor αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει ενώ πλέον νοσηλεύεται υπό ιατρική βοήθεια.


FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR