counter

Βελτιώνεται ο καιρός!

Βελτιώνεται ο καιρός!
Βελτιώνεται ο καιρός!

Βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός την Δευτέρα, στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με λίγες τοπικές βροχές να σημειώνονται στα νότια και μικρή πτώση της θερμοκρασίας στα ανατολικά της χώρας.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τους ανέμους να πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί εντάσεως 3 με 4 μποφόρ και το πρωί στα ανατολικά του Λεκανοπεδίου τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη θα είναι γενικά αίθριος με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 7 μέχρι 13 βαθμούς και τους ανέμους να πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 και τοπικά στον Θερμαϊκό 6 μποφόρ.

Στην Μακεδονία και τη Θράκη θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις, τοπικά αυξημένες το πρωί στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 μέχρι 14 βαθμούς και στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.

Στην Ήπειρο, τα νησιά του Ιονίου, τη δυτική Πελοπόννησο και τη δυτική Στερεά θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 17 βαθμούς και στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ και τοπικά στο Ιόνιο θα φτάσουν τα 6 μποφόρ.

Στη Λευκάδα θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις, η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 26 βαθμούς και οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.

Στην ανατολική Στερεά, τη Θεσσαλία, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις το πρωί στα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι – βορειοδυτικοί 3 με 4 και το πρωί στα ανατολικά 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 μέχρι 17 βαθμούς Κελσίου.

Στην Κρήτη και τις Κυκλάδες θα εμφανιστούν λίγες νεφώσεις, οι οποίες μέχρι το απόγευμα θα είναι παροδικά αυξημένες και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Στην Κρήτη υπάρχει πιθανότητα για πρωινές μεμονωμένες καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 εώς 18 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 6 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένιση στα δυτικά.

Στα Δωδεκάνησα και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις, το πρωί θα είναι αυξημένες, κυρίως σα νότια και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 ως 17 βαθμούς και οι άνεμοι θα πνέουν 4 με 5, στα νότια 6 μποφόρ.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγε νεφώσεις πρόσκαιρα πιο πυκνές στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί – βορειοδυτικοί 4 με 5 και στα πελάγη τοπικά μέχρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Πηγή antenna.gr

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR