counter

"Καλημερούδια": Ένταση on air για... τον Νίκο Βέρτη! - VIDEO

Ο  Νίκος Βέρτης κάνει πρεμιέρα στο «Κέντρο Αθηνών» και το απόγευμα της Πέμπτης μίλησε στους δημοσιογράφους . Τα σχόλια του για την πίστη σχολιάστηκαν έντονα στην εκπομπή «Καλημερούδια».

Χαρακτηριστικά ο ίδιος είπε: «Λέω το Πάτερ Ημών πριν βγω. Πριν βγω στη σκηνή σκέφτομαι ο Θεός να δώσει δύναμη σε αυτούς που είναι κάπου μόνοι τους και δεν έχουν αυτά που έχω εγώ. Ξέρω πολύ κόσμο που δεν πιστεύει κάπου και είναι πολύ καλύτεροι άνθρωποι από μένα, πιο πράοι. Η πίστη πρέπει να μας προσγειώνει».

Οι συντελεστές της εκπομπής σχολίασαν με έντονο ύφος τα όσα είπε και συγκεκριμένα ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος είπε : «Εμένα δεν μου άρεσε αυτό με τα πατερημά» η αντίδραση ήρθε από την ίδια την Ντορέττα Παπαδημητρίου και έπειτα ο ίδιος προσπάθησε να εξηγήσει «ΟΚ, πιστέυει, πρέπει να το εξωτερικεύσει τόσο πολύ; Ας επικαλεστεί μόνος του τον Θεό. Πρέπει όλο αυτό το πράγμα να γίνει μέρος του image; Αν πίστευα θα με ενοχλούσε ακόμα περισσότερο. Είναι περίεργο που δεν μου αρέσει να γίνεται αγιασμός στα μπουζούκια; Αν ήμουν Χριστιανός θα με πείραζε περισσότερο» δήλωσε ο ίδιος με τους συνεργάτες τους να τον ρωτούν αν δεν πιστεύει το Θεό. 


FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR