counter

Η 47χρονη πασίγνωστη τραγουδίστρια παραδέχεται: "Είχα εθιστεί στα botox"

Η 47χρονη πασίγνωστη τραγουδίστρια παραδέχεται: "Είχα εθιστεί στα botox"
Η 47χρονη πασίγνωστη τραγουδίστρια παραδέχεται: "Είχα εθιστεί στα botox"

Από την Ελένη Ζουγανέλη

Η Anastacia αποκάλυψε πως είχε εθιστεί με τα Botox  όταν ήταν νεότερη. Ενώ αποκαλύπτει τους λογούς που είχε αποκρύψει για χρόνια την πραγματική της ηλικία.

Πίνοντας ένα απογευματινό τσάι στο ξενοδοχείο Savoy του Λονδίνου, η I’m Outta Love Star  αποκάλυψε: "Είχα εθιστεί με τα Botox στα 30 μου. Ήθελα να το κάνω κάθε τρεις μήνες. Αλλά αμέσως μετά το διαζύγιό μου με τον πρώην σωματοφύλακα Wayne Newton το 2010 συνειδητοποίησα ότι έπρεπε να σταματήσει” είπε. Ενώ η ίδια συμπλήρωσε “Δεν νομίζω ότι έχω να κάνω τίποτα τώρα, αλλά δεν νομίζω ότι θα ήμουν φοβισμένη από αυτό”.

“Πήγα σε μια τηλεοπτική εκπομπή και είπα ότι ήμουν 29” . Πήγα μαζί με αυτό για χρόνια, αλλά είπα την αλήθεια, όταν πήγα σε μια άλλη εκπομπή. Ένιωσα τόσο ένοχη. Οι δημοσιογράφοι θα με ρωτούσαν πότε γεννήθηκα και πόσο χρονών ήταν η αδελφή μου και εγώ θα ένιωθα πανικό. Αλλά ο καθένας το κάνει αυτό. Αλλά εγώ πραγματικά δεν ξέρω πώς οι άνθρωποι μπορούν να συμβαδίσουν με το ψέμα”.

Το αστέρι είπε επίσης ότι ήταν «εξαιρετικά αθώα» ως έφηβη, όπως αφοσιωμένη μητέρα.  H Anastacia η οποία έχει δύο φορές διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού, παραδέχθηκε ότι έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν.  Τώρα με την πρώην ετικέτα της Sony, είναι επί του παρόντος απασχολημένη προωθώντας νέες μεγαλύτερες επιτυχίες της, μετά από μια καριέρα 15 ετών και η τραγουδίστρια δήλωσε: “Είμαι ερωτευμένη με την καριέρα μου. Ποτέ δεν συνειδητοποίησα ότι ήταν ο έρωτας της ζωής μου”.

Διαβάστε επίσης Η Anastacia διαγνώστηκε για δεύτερη φορά με καρκίνο στο στήθος

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR