counter

Γιώργος Λιάγκας: Η αποκάλυψη για τον αληθινό λόγο που η Γερασιμίδου μίλησε για το τέλος της φιλίας με το Λαζόπουλο

Μια δήλωση της Ελένης Γερασιμίδου πυροδότησε μια νέα κόντρα στον χώρο της showbiz . Για τον κάποτε φίλο της Λάκη Λαζόπουλο ανέφερε: «« Είναι μια παλιά φιλία. Τώρα δεν υπάρχει φιλία από την πλευρά μου. Δεν έχουμε μαλώσει αλλά με συγχωρείτε πάρα πολύ για μένα το κόμμα μου είναι η ζωή μου ολόκληρη. Είναι αυτά που πιστεύω. Αυτά που θέλω να γίνονται. Δεν μπορώ να είμαι φίλη με έναν άνθρωπο που έχει πολεμήσει το Κομμουνιστικό Κόμμα τόσο άδικα. Τον θαυμάζω συνεργαστήκαμε καλά. Να’ ναι καλά με τις παρέες του και εγώ με τις δικές μου».

Η απάντηση ήρθε άμεσα από τον Λάκη Λαζόπουλο ο οποίος χαρακτηριστικά ανέφερε : «Εμένα εξακολουθούν και παραμένουν φίλοι μου όσοι έχουν εντελώς αντίθετες απόψεις. Λυπάμαι γι' αυτό που άκουσα από σας. Επίσης, φίλοι μου παραμένουν από το ΚΚΕ και όσοι διαφοροποιήθηκαν».

Το θέμα  όπως ήταν φυσικό σχολιάστηκε στο «Πρωινό» την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου και ο Γιώργος Λιάγκας εξέφρασε την άποψη του επί του θέματος. «Θεωρώ ότι είναι λάθος της. Αυτούς που κάνει παρέα εννοεί τον Τσίπρα. Μου επιτρέπετε να πω κάτι για τον Λαζόπουλο; Ο Λαζόπουλος είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος άνθρωπος στην τηλεόραση και δικαίως αλλά δεν κάνει πλούσια ζωή. Εγώ πιστεύω ότι κάτι άλλο παίζει με τους δυο τους. Κάτι άλλο έχει η Ελένη και βγάζει μια πικρία». 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR