counter

Ρούλα Ρέβη: Το συγκινητικό μήνυμα για τη ζωή της μετά τον ερχομό των διδύμων

Ρούλα Ρέβη: Το συγκινητικό μήνυμα για τη ζωή της μετά τον ερχομό των διδύμων
Ρούλα Ρέβη: Το συγκινητικό μήνυμα για τη ζωή της μετά τον ερχομό των διδύμων

Ρούλα Ρέβη

Από την Χριστίνα Μόνη

Πριν λίγους μήνες έφερε στον κόσμο τα δίδυμα μωράκια της και αυτή σίγουρα ήταν η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής της.

Ο λόγος για την Ρούλα Ρέβη η οποία στο πλευρό του Αποστόλη Τότσικα και μαζί με τα παιδιά τους έχουν βρει το νόημα της ευτυχίας. Η Ρούλα Ρέβη σήμερα Τετάρτη 25 Νοεμβρίου έχει γενέθλια και σίγουρα για εκείνη είναι τα πιο ευτυχισμένα γενέθλια της ζωής της.

Η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook δημοσίευσε ένα πολύ τρυφερό μήνυμα για την ζωή της με τους διαδικτυακούς της φίλους να συγκινούνται και να της εύχονται μέσα από την καρδιά τους.

Χαρακτηριστικά έγραψε : « Όταν ήμουν πολύ νέα δεν αγαπούσα τις συμβουλές. Και καλά έκανα! Όταν ήμουν πολύ νέα δεν έβλεπα στον καθρέφτη την φρεσκάδα μου και την ομορφιά μου, κατηγορούσα το σώμα μου , τη μύτη μου, τα μαλλιά μου το μέσα μου και το έξω μου. Όταν ήμουν πολύ νέα δεν με αγάπησα όπως μου άξιζε να με αγαπώ . Όταν ήμουν πολύ νέα είχα αγωνιά για το μέλλον για την καριέρα μου για το αν θα κάνω ποτέ λεφτά ,αν θα αγοράσω σπίτι, αν θα βρω τον σωστό άντρα ,αν με αγαπάνε όλοι τρελά και παραφορά, αν θα τα βρω κάποτε με τη μανά μου ,αν θα γίνω μανά και τι είδους μανά θα γίνω, αν θα κάνω αρκετά ταξίδια, αν θα χορτάσω το σεξ και γενικά αναρωτιόμουν αν θα χωρέσω ποτέ κάπου , αν ο κόσμος τούτος θα είναι ποτέ αρκετός για να με ικανοποιήσει !Τώρα που μεγάλωσα όλες οι γωνίες άρχισαν να στρογγυλεύουν τόσο που μερικές φορές φοβάμαι μήπως έχω κοτέψει πολύ άσχημα! Μου έκανα κριτική μέχρι το καλοκαίρι που μας πέρασε. Σκληρή και αδυσώπητη κριτική στην μικρή Ρούλα που ακόμα δεν ένοιωθε μεγάλη. Μέχρι που ήρθε η στιγμή να δοκιμαστώ τόσο όχι για εμένα αυτή τη φορά αλλά για τα παιδιά μου το είναι μου , το μέσα μου στα αλήθεια ,το αίμα που κυλάει στις φλέβες μου! Θύμωσα πολλές φορές που δεν είχα μεγαλώσει και φοβόμουν ακόμα σαν μικρό παιδί , όμως τα δικά μου τα παιδιά, μου έδωσαν το μεγαλύτερο μάθημα της ζωής μου! Γεννήθηκαν και την ίδια στιγμή που έτρεμα για εκείνα  αγάπησα τον εαυτό μου περισσότερο από ποτέ ! Βρήκα την πίστη μου ξανά! Ακριβώς την πρώτη στιγμή που αντίκρισα τα μωρά μου αγάπησα και εμένα σαν να με γνώριζα για πρώτη φορά. Θέλω να ζήσω όσο περισσότερο γίνεται για να είμαστε μαζί και ας μεγαλώσω, ας γεράσω, ας κουραστώ. Μέσα στην καρδιά μου αισθάνομαι νεότερη και δυνατότερη από ποτέ!! Και πρώτη φορά απόλυτα γεμάτη και ικανοποιημένη από τον εαυτό μου! Με αγαπάω! Είναι τρελό αλλά τώρα με αγαπώ στα αλήθεια και μου αρέσει που μεγαλώνω που δεν έχω να απολογηθώ για τίποτα και σε κανέναν, νοιώθω πιο ξένοιαστη από ποτέ, πιο ελεύθερη και από τότε που άρπαζα ένα αεροπλάνο για να πάω στην άλλη άκρη της γης!!! Είμαι στα αλήθεια ο εαυτός μου ! Χρόνια μου πολλά!!!» 


FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR