counter

Έλενα Παπαρίζου: "Ο Ανδρέας άλλαξε εντελώς τον τρόπο που..."

Έλενα Παπαρίζου: "Ο Ανδρέας άλλαξε εντελώς τον τρόπο που..."
Έλενα Παπαρίζου: "Ο Ανδρέας άλλαξε εντελώς τον τρόπο που..."

Έλενα Παπαρίζου

Συνέντευξη στο ΟΚ! και το Γιάννη Πουλόπουλο παραχώρησε η Έλενα Παπαρίζου και μεταξύ άλλων μίλησε για τον σύζυγό της και το γάμο τους.

Ποια είναι η µεγαλύτερη έκπληξη που σου έκανε; Η µεγαλύτερη έκπληξη ήταν η πρόταση γάµου, πριν από δύο χρόνια. Μέναµε ήδη στο ίδιο σπίτι και ένα πρωί Σαββάτου που ξυπνήσαµε µου είπε: «Θέλω να ζήσω την υπόλοιπή µου ζωή µαζί σου. Θέλω πραγµατικά να σε παντρευτώ». Μου το είπε έτσι αυθόρµητα, όπως του έβγαινε, χωρίς να το περιµένω. Ύστερα από µία εβδοµάδα ήρθε το δαχτυλίδι. Ο Ανδρέας άλλαξε εντελώς τον τρόπο που αντιµετώπιζα τον γάµο. ∆εν ήµουν ποτέ το ροµαντικό κορίτσι που ονειρευόταν να φορέσει νυφικό. Όταν όµως µου εξοµολογήθηκε αυτά που ένιωθε για εµένα και αντίστοιχα του εξοµολογήθηκα κι εγώ τα αισθήµατά µου για εκείνον, συνειδητοποίησα ότι δεν υπήρχε περίπτωση να µην παντρευτώ αυτόν τον άντρα. 

∆ηλαδή µέχρι εκείνο το πρωί δεν σου είχε περάσει από το µυαλό να παντρευτείς; Όχι. Οµολογώ ότι είχα στο µυαλό µου περισσότερο το σουηδικό µοντέλο, όπου δύο σύντροφοι µπορεί να έχουν µία ισότιµη σχέση και να αποκτήσουν παιδί χωρίς να παντρευτούν. Όπως φαίνεται, µέσα µου κρύβω µια παραδοσιακή Ελληνίδα που κατά βάθος ήθελε να παντρευτεί. 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR