counter

ΝΔ: Εισήγηση για εκλογές στις 13 και 20 Δεκεμβρίου

ΝΔ: Εισήγηση για εκλογές στις 13 και 20 Δεκεμβρίου
ΝΔ: Εισήγηση για εκλογές στις 13 και 20 Δεκεμβρίου

Νέα Δημοκρατία

«Ψήφο εμπιστοσύνης» στην Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας έδωσαν και οι τέσσερις υποψήφιοι για την προεδρία του κόμματος, παρά τις επικριτικές δηλώσεις τους την Κυριακή μετά το φιάσκο των εσωκομματικών εκλογών.

Το σχετικό αίτημα είχαν υποβάλλει τα μέλη της ΚΕΦΕ, διακόπτοντας έπειτα από 2,5 ώρες τη συνεδρίαση της επιτροπής. Σε αντίθετη περίπτωση θα υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους όπως ανακοίνωσαν ο γενικός γραμματέας της ΝΔ, Κ. Τσιμάρας και ο υπεύθυνος του οργανωτικού τομέα, Κ. Κόλλιας.

Μετά την «ψήφο εμπιστοσύνης» η συνεδρίαση συνεχίζεται και, σύμφωνα με πληροφορίες, η εισήγηση είναι για διεξαγωγή εκλογών στις 13 και στις 20 Δεκεμβρίου. Στο τραπέζι έχουν πέσει και οι ημερομηνίες 5 και 13 Δεκεμβρίου.

Πρωτοβουλία για εκτόνωση της κατάστασης ανέλαβε ο Απόστολος Τζιτζικώστας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Τζιτζικώστας επικοινώνησε τηλεφωνικά με τους κ.κ. Γεωργιάδη και Μητσοτάκη και τους ζήτησε να συναντηθούν και οι τέσσερις υποψήφιοι για να πέσουν οι τόνοι και να επικρατήσει κλίμα ενότητας.

Τόσο ο κ. Μητσοτάκης όσο και ο κ. Γεωργιάδης απάντησαν πως θα τοποθετηθούν στην Κοινοβουλευτική Ομάδα, ενώ μέχρι τώρα δεν έχει καταστεί δυνατή η τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Μεϊμαράκη.

Πηγή: ΑΝΤΕΝΝΑ.GR 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR