counter

Λαμπερά Χριστούγεννα με τον Easy 97,2 να εκπέμπει ζωντανά απο το Golden Hall

Λαμπερά Χριστούγεννα με τον Easy 97,2 να εκπέμπει ζωντανά απο το Golden Hall
Λαμπερά Χριστούγεννα με τον Easy 97,2 να εκπέμπει ζωντανά απο το Golden Hall

Easy

Από την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου και για όλη τη Χριστουγεννιάτικη περίοδο, καθημερινά οι παραγωγοί του Easy 97,2  θα βρίσκονται ζωντανά στο Golden Hall, από τις 10:00 το πρωί μέχρι και τις 21:00 το βράδυ και θα κάνουν εκπομπή από το Χριστουγεννιάτικο radio booth.

Με επιπλέον πρόγραμμα και τα Σάββατα, από τις 10:00 έως τις 18:00, αλλά και τις Κυριακές που είναι ανοιχτά τα μαγαζιά, οι παραγωγοί του Easy 97,2 θα σας χαρίσουν μοναδικές Χριστουγεννιάτικες μουσικές , μέσα από το πιο εορταστικό εμπορικό κέντρο! Ακούστε κάθε μέρα Easy 97,2 και παίξτε μαζί μας για να κερδίσετε δωροεπιταγές από τα καταστήματα μέσα στο Golden Hall για να κάνετε τα Χριστουγεννιάτικα ψώνια σας.

Κερδίστε επίσης δωροεπιταγές από εστιατόρια και καφέ… για τη διασκέδασή σας, αλλά και παιδικά βιβλία και παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους! Και φέτος, ο Easy 97,2 μέσα από το Golden Hall, στηρίζει και τις 8 φιλανθρωπικές οργανώσεις που θα βρίσκονται στον 1ο όροφο. UNICEF, MAKE A WISH, ΕΛΕΠΑΠ, η “ΧΑΡΑ”, MDA Hellas, ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ,  ΑΜΥΜΩΝΗ & ΕΣΤΙΑ!

Σας προτρέπουμε να αγοράσετε από τα περίπτερά τους με στόχο την ενίσχυση όσων μας έχουν περισσότερο ανάγκη, και παράλληλα διοργανώνουν ενέργειες κατά τις οποίες θα δωρίσουν παιδικά παιχνίδια αλλά και άλλα και είδη πρώτης ανάγκης για την ενίσχυσή τους!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR