counter

Sofia Vergara: Το φωτογραφικό album του γάμου της

Sofia Vergara: Το φωτογραφικό album του γάμου της
Sofia Vergara: Το φωτογραφικό album του γάμου της

Από την Χριστίνα Μόνη 

Αδιαμφισβήτητα  είναι από τις πιο όμορφες νύφες που έχουμε δει και η κάθε φωτογραφία από το άλμπουμ του γάμου της το αποδεικνύει. Ο λόγος για την εκρηκτική Sofia Vergara η οποία ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον εδώ και ενάμιση χρόνο αγαπημένο της Joe Manganiello.

Ο γάμος πραγματοποιήθηκε σε κλίμα εορταστικό και πολλοί ήταν οι celebrities που έδωσαν το «παρών» σε μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής τους.  Καλεσμένοι ήταν πολλοί φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα του ζευγαριού, αλλά και αρκετοί διάσημοι της διεθνούς showbiz. Ανάμεσά τους οι: Reese Witherspoon, Arnold Schwarzenegger, Harvey Weinstein, Georgina Chapman and Roselyn Sanchez, Channing Tatum.

Στο μυστήριο επικράτησε η διακόσμηση του λευκού όπως και στα λουλούδια καθώς αποτελεί αγαπημένο χρώμα της Sofia Vergara ενώ στην δεξίωση που ακολούθησε επικρατούσε το χρώμα του κόκκινου συμβολίζοντας το πάθος στην σχέση τους. Τόσο η νεόνυμφοι όσο και οι καλεσμένοι τους ανέβασαν φωτογραφίες από την λαμπερή βραδιά και μοιράστηκαν με τους followers τους την ευτυχία τους.

Ο 38χρονος και η 43χρονη ηθοποιός παντρεύτηκαν στο «The Breakers Resort» στο «Palm Beach» της Φλόριντα. Η Sofia Vergara η οποία έχει αγαπηθεί μέσα από τους ρόλους της και την συγκεκριμένη ημέρα έλαμπε κυριολεκτικά μέσα στο εντυπωσιακό νυφικό της.  Ευχές όλων να ζήσουν μαζί και ευτυχισμένοι!

 


FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR