counter

Μαρία Κορινθίου: Θυμάται τη ρομαντική πρόταση γάμου του Γιάννη Αιβάζη

Μαρία Κορινθίου: Θυμάται τη ρομαντική πρόταση γάμου του Γιάννη Αιβάζη
Μαρία Κορινθίου: Θυμάται τη ρομαντική πρόταση γάμου του Γιάννη Αιβάζη

Μαρία Κορινθίου Γιάννης Αϊβάζης

13 Σεπτεμβρίου 2010.  Μαρία Κορινθίου και Γιάννης Αϊβάζης παντρεύονται στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου στην Ανάββυσο. Η νύφη έφθασε στο λιμάνι της Παλαιάς Φώκαιας με καΐκι ενώ παρανυφάκι τους ήταν η κορούλα τους, Ισμήνη.

Η Mαρία Κορινθίου επέλεξε ένα νυφικό από μουσελίνα, με την υπογραφή της Έλενας Βορέα, το οποίο είχε τέσσερα μέτρα ουρά. Αντίθετα, ο Γιάννης Αϊβάζης, προτίμησε ένα πιο casual στυλ, συνδυάζοντας το κοστούμι του με All star, ασορτί, με της κόρης του Ισμήνης!

Κουμπάροι του ζευγαριού, ήταν η καλή τους φίλη Βέρα Τριανταφυλλοπούλυ και ο αθλητικός δημοσιογράφος, Γιώργος Θαναηλάκης.

Πώς έγινε όμως η πρόταση γάμου; Η Μαρία Κορινθίου τη θυμάται και την εξομολογείται στο περιοδικό ΟΚ!

«Ο Γιάννης (σ.σ. Αϊβάζης)μου έκανε πρόταση γάμου μεσοπέλαγα. Ήταν καλοκαίρι του 2010 και κάναμε διακοπές στην Ικαρία. Μια μέρα, νοίκιασε ένα σκάφος για να πάμε βόλτα. Κάποια στιγμή σταμάτησε μέσα στη θάλασσα και, όπως καθόμασταν στο κατάστρωμα, φανέρωσε το δαχτυλίδι. Λίγους μήνες μετά, το φθινόπωρο, παντρευτήκαμε».

Διαβάστε επίσης: Η Μαρία Κορινθίου στο κρεβάτι με το σύζυγό της Γιάννη Αϊβάζη! Tί απαντά η ηθοποιός σε όσους τους κατηγόρησαν για το... προχωρημένο concept

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR