counter

"To Ρετιρέ": Οι πρωταγωνιστές ποζάρουν για το FTHIS.GR 25 χρόνια μετά τη σειρά

"To Ρετιρέ": Οι πρωταγωνιστές ποζάρουν για το FTHIS.GR 25 χρόνια μετά τη σειρά
"To Ρετιρέ": Οι πρωταγωνιστές ποζάρουν για το FTHIS.GR 25 χρόνια μετά τη σειρά

Aπό τη Νάνσυ Μητροπούλου

Oι δρόμοι τους ενώθηκαν για πρώτη φορά το 1990, όταν ο Γιάννης Δαλιανίδης τους επέλεξε για να ενσαρκώσουν τους ήρωές του, στην σειρά που άφησε  ισχυρό αποτύπωμά στα 25 χρόνια ιδιωτικής τηλεόρασης, «Το Ρετιρέ».

Ο Παύλος Ευαγγελόπουλος υποδύθηκε τον «νευρικό και ιδιόρρυθμο» Ιάσονα και η Κορίνα Οικονομάκη, την κόρη της «Αμαλίας», (Νεφέλης Ορφανου), υπάλληλο στο φαρμακείο που διατηρούσε ο θείος της (Νίκος Κούρος).

Η σειρά που τόσο αγαπήθηκε, ακόμα και 25 χρόνια μετά την προβολή του πρώτου επεισοδίου της, μοιάζει να παραμένει ζωντανή στη μνήμη των Ελλήνων τηλεθεατών που εξακολουθούν να της δίνουν θέση στις προτιμήσεις τους όταν προβάλλεται σε επανάληψη.

Δύο από τους πρωταγωνιστές της σειράς συναντήθηκαν και πάλι και βρίσκονται πια κάτω από την ίδια καλλιτεχνική στέγη. Ο Παύλος Ευαγγελόπουλος, τη φετινή θεατρική σεζόν πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Από τη Γεωργία με αγάπη», σε κείμενο του Ευάγγελου Σαμιώτη και σκηνοθεσία του Ζαχαρία Ρόχα, ενώ η Κορίνα Οικονομάκη πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Πού να σου εξηγώ» που ανεβαίνει για δεύτερη σεζόν στην ίδια θεατρική σκηνή, σε σκηνοθεσία Ευτυχίας Αργυροπούλου. Οι δυο ηθοποιοι συνδέονται με στενή φιλία και πλέον μοιράζονται το ίδιο καλλιτεχνικό σπίτι.

Πόζαραν με χαμόγελο, αποκλειστικά στον φακό του FTHIS.GR και μας ζωντάνεψαν αναμνήσεις από τα χρόνια της χρυσής εποχής της ελληνικής τηλεόρασης! 

Φωτογραφίες: Christina Baseos

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR