counter

Μαριέλλα Σαββίδου: "Πήγα και έκλαψα σε μια γωνία του νοσοκομείου για να μη με δει"

Μαριέλλα Σαββίδου: "Πήγα και έκλαψα σε μια γωνία του νοσοκομείου για να μη με δει"
Μαριέλλα Σαββίδου: "Πήγα και έκλαψα σε μια γωνία του νοσοκομείου για να μη με δει"

Μαριέλλα Σαββίδου

Συνέντευξη στο People και τον Γιώργο Ευσταθίου παραχώρησε η Μαριέλλα Σαββίδου και μεταξύ άλλων μίλησε για το σοβαρό ατύχημα τω γονιών της, ενώ ήταν σε μικρή ηλικία. 

Αντιμετωπίζεις τα πάντα θετικά. Άλλος, μετά το σοκαριστικό ατύχημα των γονιών του (σ.σ. ο μπαμπάς της έχασε το μισό του πρόσωπο και η μαμά της αντιμετωπίζει ακόμα κινητικά προβλήματα μετά από μετωπική σύγκρουση με μεθυσμένο οδηγό), θα είχε ίσως κλειστεί στον εαυτό του. Έχω μια μάνα που είναι φοβερά εξωστρεφής και αυτό μου έχει δώσει πολλά. Κι εγώ στενοχωριέμαι και κλαίω, δεν είμαι πάντα με το χαμόγελο. Όποτε όμως μου τύχει κάτι κακό –δεν ξέρω πώς το κάνει αυτό το μυαλό μου–, λέω «τι τυχερή είμαι που μου συνέβη!». Πάντως ναι, το ατύχημα με μεγάλωσε πολύ γρήγορα, με ανάγκασε να δω πράγματα που πριν δεν είχα καμία υποχρέωση να δω. Έζησα με μια Γαλλίδα που μας πρόσεχε και μου έδειξε μια άλλη κουλτούρα, έφερνε στο σπίτι γαλλικά κινούμενα σχέδια με κοινωνικά μηνύματα, όπως το bullying και ο ρατσισμός, πράγματα που δεν θα είχα την ευκαιρία τότε να δω μέσα από τα δικά μας κινούμενα σχέδια.

Έχεις ακόμα εφιάλτες από τότε; Είχα πολλούς και συνεχόμενους σε μεγαλύτερη ηλικία, αλλά το δούλεψα και κατάφερα να το ξεπεράσω. Το να βλέπεις τον πατέρα σου με μισό πρόσωπο δεν ήταν και το πιο εύκολο. Μην ξεχνάς ότι σε όλα τα παραμυθάκια ο όμορφος είναι πάντα ο καλός και ο άσχημος πάντα ο κακός. Την πρώτη φορά που στάθηκα απέναντί του σκέφτηκα: «Θεέ μου, δηλαδή τώρα ο μπα- μπάς μου έγινε κακός; Είναι με αυτά τα τέρατα;». Πήγα και έκλαψα σε μια γωνία του νοσοκομείου για να μη με δει, δεν ήθελα να με δει, ντρεπόμουν, ήμουν πολύ υπερήφανη. Αν και ήμουν μόλις 4 χρόνων, τα θυμάμαι όλα. 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR