counter

Λιάγκας: Η αυστηρή απάντηση στην Χριστιάνα Αριστοτέλους μετά το ξέσπασμά της

Μετά το περιστατικό που συνέβη στα καλλιστεία της Κύπρου και έκανε τον γύρο των media η Χριστιάνα Αριστοτέλους, η οποία τα παρουσίασε απάντησε στην κριτική του Γιώργου Λιάγκα.

Η ίδια  στην εκπομπή της στην Κύπρο σχολίασε τα λεγόμενα του Γιώργου Λιάγκα και χαρακτηριστικά ανέφερε: «Στην κριτική είμαστε όλοι πρώτοι. Ο ίδιος έχει πει ότι είμαστε στην τηλεόραση και μας ακούει κόσμος. Κρίνε το λάθος αλλά δεν μπορείς να λες ότι είναι ένα αμόρφωτο κοριτσάκι. Και τι σημαίνει την κρίνω γιατί είναι στην Κύπρο; Αν ήμουν στην Ελλάδα δεν θα με έκρινε; Προφανώς ο ίδιος θεωρεί πως είναι μορφωμένος αλλά εμένα αυτό δεν με αφορά όταν επιλέγω να δω κάτι στην τηλεόραση».

Ο Γιώργος Λιάγκας όπως ήταν φυσικό της απάντησε μέσα από την εκπομπή «Πρωινό» την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου και μάλιστα της απάντησε με ύφος αυστηρό και ανέφερε: ««Βγήκαν και είπαν ότι ο Διονύσιος Σολωμός είναι σπουδαίος Έλληνας καλλιτέχνης. Το διόρθωσαν, είπαν "κάναμε ένα λάθος, δεν είναι Κύπριος είναι Έλληνας καλλιτέχνης". Το καλλιτέχνης παραμένει. Και βγήκαν και κράξανε εμένα που είπα ότι δεν έχουν ανοίξει βιβλίο. Αυτή είναι η Ελλάδα. Αν ζούσε ο Διονύσιος Σολωμός θα ήταν με τον Παντελίδη και την Πάολα. Ποιος θα ήταν πρώτος στην ταμπέλα; Ααααχ Θεέ μου»!

Ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να κλείσει ο κύκλος των δηλώσεων αλλά ίσως να έρχεται και συνέχεια.  

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR