counter

Ο άστεγος άνδρας της φωτογραφίας είναι star του Hollywood

Ο άστεγος άνδρας της φωτογραφίας είναι star του Hollywood
Ο άστεγος άνδρας της φωτογραφίας είναι star του Hollywood

Από την Χριστίνα Μόνη 

Σίγουρα αντικρίζοντας κάποιος την συγκεκριμένη φωτογραφία δεν μπορεί να αντιληφθεί ότι πρόκειται για star του Hollywood. Και δη γυναίκα. Και όμως στην φωτογραφία βλέπετε την Cate Blanchett η οποία μεταμορφώθηκε σε άστεγο για τις ανάγκες φωτογράφισης.

Η Cate Blanchett είναι γνωστή για τις διάφορες μεταμορφώσεις της στην μεγάλη οθόνη όπου έχει υποδυθεί με επιτυχία πολλούς και διάφορους ρόλους. Η πιο θεαματική της μεταμόρφωση όμως, δεν έγινε για μια καινούρια της ταινία αλλά για ένα καλλιτεχνικό project για τις ανάγκες του οποίου μεταμορφώθηκε σε ένα άστεγο άντρα, σε δασκάλα, σε εργάτρια εργοστασίου και σε δασκάλα μπαλέτου.

Οι φωτογραφίες της Cate μετά την μεταμόρφωση κυκλοφόρησαν στο γερμανικό περιοδικό Monopol και δείχνουν την απίστευτη μεταμόρφωση της βραβευμένης με Oscar ηθοποιού με μακιγιάζ και ειδικά εφέ σε άστεγο άντρα με γένια. Όπως και εσείς αντιλαμβάνεστε πρόκειται για μια από τις πιο πετυχημένες μεταμορφώσεις που έχει γίνει ποτέ. Και αυτό τον ρόλο η Cate Blanchett το έφερε εις πέρας με μεγάλη επιτυχία. 


FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR