counter

"Ο Θεός της σφαγής": Διάσημοι προσκεκλημένοι στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης

"Ο Θεός της σφαγής": Διάσημοι προσκεκλημένοι στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης
"Ο Θεός της σφαγής": Διάσημοι προσκεκλημένοι στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης

Από την Χριστίνα Μόνη 

Το βραβευμένο με Ολιβιέ και Τόνι θεατρικό έργο της Γιασμίν Ρεζά, «Ο Θεός της Σφαγής», που πρωτοπαρουσιάστηκε το 2007 στη Ζυρίχη με την Ιζαμπέλ Υπέρ και το 2011 μεταφέρθηκε στη μεγάλη οθόνη από τον Ρομάν Πολάνσκι με τίτλο «Carnage» με πρωταγωνίστριες τις Τζόντι Φόστερ και Κέιτ Γουίνσλετ, θα ανεβάζει στη σκηνή του Θεάτρου Αθηνών ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

Εκτός από τον σκηνοθετικό του ρόλο έχει και τον πρωταγωνιστικό έχοντας στο πλευρό του  τους Στεφανία Γουλιώτη, Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο και Λουκία Μιχαλοπούλου. Η παράσταση «Ο Θεός της Σφαγής» πραγματοποίησε την επίσημη πρεμιέρα την Δευτέρα 16 Νοεμβρίου και πολλοί ήταν οι celebrities που έδωσαν το «παρών».

Ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR δεν θα μπορούσε βρέθηκε στην πρεμιέρα και κατέγραψε τα όσα έλαβαν χώρα στο Θέατρο Αθηνών. Ανάμεσα στους λαμπερούς προσκεκλημένους είδαμε : την Κάτια Δανδουλάκη, την Μιμή Ντενίση, την Φιλαρέτη Κομνηνού, την Έλενα Ακρίτα συνοδευόμενη  από τον Γιώργο Κυρίτση, τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, την Μαρίνα Ασλάνογλου και πολλούς ακόμη.  Όλοι μαζί χειροκρότησαν τον θίασο της παράστασης που αναμένεται να συζητηθεί και να κερδίσει το φιλοθεάμων κοινό. 


FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR