counter

Ζήνα Κουτσελίνη: "Δούλευα στην κουζίνα. Καθάριζα τουαλέτες"

Ζήνα Κουτσελίνη: "Δούλευα στην κουζίνα. Καθάριζα τουαλέτες"
Ζήνα Κουτσελίνη: "Δούλευα στην κουζίνα. Καθάριζα τουαλέτες"

Ζήνα Κουτσελίνη

Η Ζήνα Κουτσελίνη σε συνέντευξη με τον Οδυσσέα Μητσόπουλο στην εφημερίδα «Αγορά», μεταξύ άλλων μίλησε για τα επαγγέλματα που έκανε στο παρελθόν.

Με το που ήρθατε στην Αθήνα για να κυνηγήσετε τι όνειρο σας, περάσατε δύσκολα. Έχετε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξη σας πως δουλεύατε σε εστιατόρια και καθαρίζατε τουαλέτες για να καλύψετε τα έξοδα σας. Τι άλλο θυμάστε από εκείνη την εποχή;

Δούλευω σε μπαράκια στην Τούμπα για να τα βγάλω πέρα και μαζί με τη φίλη μου, την Αγγέλα, περνάμε τα φοιτητικά μας χρόνια με στερήσεις και πολύ διάβασμα. Μετά κατεβαίνω στην Αθήνα και είμαι τυχερή, επειδή αμέσως μου ανοίγει η πόρτα στο “Mega”, αλλά τα έξοδα είναι πάρα πολλά και δεν μπορώ να ανταπεξέλθω. Αποφασίζω, λοιπόν, να δουλέψω τα μεσημέρια και κάποια Σαββατοκύριακα σε ένα εστιατόριο στο Κολωνάκι, όπου πηγαίνω με το που τελειώνω τη βραδιά μου στο “Mega”. Δουλεύω στην κουζίνα, καθαρίζω τις τουαλέτες και επειδή έχω μια καλή εμφάνιση, βγάζω πολύ καλά λεφτά από τα μπουρμπουάρ. Εκείνη την εποχή δεν ήθελα να γνωρίζει κάποιος τη δεύτερη δουλειά μου.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR