counter

Οι διάσημοι τρέχουν στον 33ο Μαραθώνιο της Αθήνας! Δείτε φωτογραφίες

Οι διάσημοι τρέχουν στον 33ο Μαραθώνιο της Αθήνας! Δείτε φωτογραφίες
Οι διάσημοι τρέχουν στον 33ο Μαραθώνιο της Αθήνας! Δείτε φωτογραφίες

Απο την Αποστολία Φιλίππου

Η Αθήνα σήμερα ζει σε τρελούς ρυθμούς, αφού στους δρόμους της πραγματοποιείται εδώ και λίγες ώρες το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της χρόνιας και ένας από τους δέκα καλύτερους αγώνες της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Στίβου, ο 33ος Μαραθώνιος της Αθήνας.

Σημειώνοντας ρεκόρ συμμετοχών φέτος, αφού φτάνουν τις 43.000, ο Αυθεντικός Μαραθώνιος, όπως ονομάστηκε, προσελκύει συμμετέχοντες από όλη την Ελλάδα αλλά και τον κόσμο. Επιπλέον, ειδικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχουν πραγματοποιηθεί σε όλη την Αθήνα, προκειμένου να εξασφαλιστεί ο ανεμπόδιστος και ασφαλής αγώνας των δρομέων.

Ανάμεσα στους δρομείς, πολλοί ήταν και οι διάσημοι που έλαβαν μέρος σε αυτό μεγάλο γεγονός της χρονιάς. Φωτογραφίες από την συμμετοχή της στον αγώνα δρόμου, δημοσίευσαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media δίνοντάς μας μια γεύση από την μεγάλη διοργάνωση, η οποία θα μπορούσε να χαρακτηριστεί γιορτή του αθλητισμού. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Μαίρη Συνατσάκη, η Σάσα Σταμάτη, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, η Πόπη Τσαπανίδου, η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Τζένη Μπαλατσινού, η Δέσποινα Καμπούρη και πολλοί άλλοι πόζαραν με τα αθλητικά τους και μας μεταφέροντάς μας το κλίμα που επικρατεί στο κέντρο της Αθήνας!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR