counter

"Το Πρωινό" - "Καλημερούδια": Η νέα ανατροπή στα νούμερα τηλεθέασης

"Το Πρωινό" - "Καλημερούδια": Η νέα ανατροπή στα νούμερα τηλεθέασης
"Το Πρωινό" - "Καλημερούδια": Η νέα ανατροπή στα νούμερα τηλεθέασης

Το Πρωινό Καλημερούδια

Από τη Χριστίνα Μόνη 

Και η μάχη της τηλεθέασης καλά κρατάει και φανταστείτε πως είμαστε ακόμη στην αρχή αν αναλογιστούμε πως δεν είναι ούτε μήνας που οι δυο πρωινές εκπομπές αναμετρώνται.Γιώργος Λιάγκας και Φάιη Σκορδά παραμένουν σταθερά πρώτοι χωρίς όμως να καθησυχάζονται με την πρωτιά τους πράγμα που τους κάνει να παλεύουν καθημερινά για να γίνονται καλύτεροι.

Από την άλλη η Ντορέττα Παπαδημητρίου και η εκπομπή της "Καλημερούδια" βιώνει ένα σκωτσέζικο ντούζ καθώς τα νούμερα κυμαίνονται σαν την θερμοκρασία που επικρατεί στην χώρα μας. Πότε υψηλή, πότε χαμηλή με την ομάδα της εκπομπής να κάνει φιλότιμες προσπάθειες για να ανέβουν ακόμη περισσότερο. Στο 27,6% σκαρφάλωσε η τηλεθέαση στο σύνολο για το "Πρωινό" στον ΑΝΤ1 την Πέμπτη, με την εκπομπή να ξεπερνά σε ημίωρο ακόμα και το 33%. Τα καλημερούδια από την άλλη έκλεισαν με μέσο όρο 15,7%.

Ανατροπή είχαμε όμως στο δυναμικό κοινό, καθώς εκεί τα νούμερα κυμάνθηκαν σε χαμηλό ποσοστό για Λιάγκα – Σκορδά πράγμα ασυνήθιστο και για εκείνους. Σημειώνοντας 19,6% ούτε εδώ κατάφερε η Ντορέττα Παπαδημητρίου να τους ξεπεράσει καθώς η εκπομπή σημείωσε 17,4%. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή πάντως έχει "χωθεί" σφήνα στον πίνακα τηλεθέασης στο διάστημα 10:00 - 10:30 συγκέντρωσε 31,2% αφήνοντας πολλές μονάδες πίσω τόσο τον ANT1 όσο και το Mega.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR