counter

Η Ελληνίδα εγκυμονούσα celebrity μας ανοίγει το σπίτι της λίγο πριν την γέννα - VIDEO

Η Annet Artani την Δευτέρα 19 Οκτωβρίου μίλησε στο «Happy Day», μας υποδέχτηκε στο σπίτι της στη Αμερική και μας μίλησε λίγο πριν γεννήσει και γίνει μανούλα, μας μίλησε για την ζωή της εκεί καθώς μας απόκλεισε το γεγονός να γυρίσει και να μείνει μόνιμα πάλι πίσω στη Ελλάδα.

«Τραγουδάω και κάνω περιοδείες με το συγκρότημα μου, γυρίζω ταινίες και κάνω διάφορα σαν ηθοποιός και γράφω ως συνθέτης. Πριν μια εβδομάδα είχα ο τελευταίο show και μου έλεγαν καλά εσύ θα γεννήσεις εδώ; και απαντάω: δεν πειράζει, μην σε νοιάζει!»

Η Annet Artani μίλησε για την φωτογράφηση με τον σύζυγο της καθώς το μωρό αποκάλυψε ότι είναι αγόρι όμως δεν ήθελε ακόμα να μας πει το όνομα του πρωτοτόκου γιου της.

Επίσης μας αποκάλυψε ότι στην αρχή δεν είχε καθόλου εύκολη εγκυμοσύνη αφού τους πρώτους τέσσερις μήνες είχε αίμα και δεν δούλευε , τα είχε σταμάτησα όλα αλλά στον πέμπτο μήνα ξεκίνησε της δουλείες της πάλι. Δεν έλειψε να μας μιλήσει και για το περιστατικό με το σκύλο της που παρόλο που ήταν σε προχωρημένο στάδιο εγκυμοσύνης έσπευσε να τον προστατεύσει πέφτοντας κάτω όταν του επιτέθηκε ένα άλλο σκυλί.  

Διαβάστε επίσης : Θρήνος για την παίκτρια του Fame Story

Διαβάστε επίσης : "The Voice 3": Πότε αρχίζουν τα γυρίσματα και πότε κάνει πρεμιέρα;

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR