counter

Ο πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής σοκάρει: "Είμαι φυλακή εδώ και 12 χρόνια για χρέη 300.000 ευρώ"

Ο πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής σοκάρει: "Είμαι φυλακή εδώ και 12 χρόνια για χρέη 300.000 ευρώ"
Ο πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής σοκάρει: "Είμαι φυλακή εδώ και 12 χρόνια για χρέη 300.000 ευρώ"

Βασίλης Παιτέρης

O γνωστός τραγουδιστής Βασίλης Παϊτέρης, σε συνέντευξη του στο περιοδικό Λοιπόν και στην δημοσιογράφο Ρενέ Σαραντινού, μίλησε εκτός των άλλων και για το χρέος του στην εφορία και τα 18 έτη φυλάκισης που του έχουν επιβληθεί.

Τι ετοιμάζεις τώρα;

Γράφω κάποια τραγούδια και θέλω να κάνω ντουέτο. Ορισμένα λεφτά που παίρνουμε από την ΑΕΠΙ, κι αυτά “ριχτά”, γιατί και η ΑΕΠΙ μας “ρίχνει” χρόνια τώρα, κι έχω  να σούρω πολλά. Μου δίνουν κάθε 6 μήνες 150-200-300 ευρώ, τα οποία δεν τα παίρνω, μου τα κρατάει η εφορία γιατί χρωστάω 300 τόσες χιλιάδες ευρώ, επειδή αγόρασα ένα οικόπεδο στην Αγία Βαρβάρα, επάνω στο βουνό κι έχω φτιάξει ένα σπίτι, παράνομο. Γιατί εκεί ακόμα και ο δήμαρχος είναι παράνομος, έχει φτιάξει μια μεγάλη καφετέρια παράνομη. Όλοι  εκεί έχουν φτιάξει σπίτια που δεν έχουν άδεια. Μου έκανε ο δήμαρχος 150 μηνύσεις και μου τις έστελνε τέσσερα στενά πιο πέρα, να μην τις παίρνω και να με δικάζουν ερήμην. Δεν ήξερα τίποτα. Με δικάζουν 300 τόσες χιλιάδες και 18 χρόνια φυλακή.

Και τώρα τι γίνεται με τα χρήματα που οφείλεις και τη φυλακή;

Έχω κάνει τα 12 χρόνια κοινωφελή εργασία σε δήμους και τώρα κάνω τα υπόλοιπα. Κάνω φυλακή τώρα. Έχω κάνει 6 χρόνια στο Δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου και τα άλλα 6 στο Δήμαρχο Ηλίου. Κάθε τόσο μου γίνεται δικαστήριο από την εφορία και με δικάζουν και άντε πάλι συνέχεια στο θέμα. Ανεβαίνουν τα λεφτά και η φυλακή. Δεν θα σταματήσω, θα είμαι μια ζωή φυλακισμένος και θα χρωστάω. Με κυνηγάνε.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR