counter

Μίνα Ορφανού: Αυτό είναι το σπίτι της

Μίνα Ορφανού: Αυτό είναι το σπίτι της
Μίνα Ορφανού: Αυτό είναι το σπίτι της

Το «καταφύγιο» της ηθοποιού Μίνας Ορφανού στα νότια προάστια είναι γεμάτο με έργα τέχνης, αγιογραφίες και οικογενειακά κειμήλια.

Η ηθοποιός συνεχίζει να ασχολείται εντατικά με τα εικαστικά δρώμενα, βάζοντας την υπογραφή της σε συλλεκτικές αγιογραφίες και πάσης φύσεως έργα τέχνης, που εντυπωσιάζουν. Έτσι δεν είναι τυχαίο ότι και το σπίτι της, ένα όμορφο διαμέρισμα στα νότια προάστια, μοιάζει να έχει ξεπηδήσει από σελίδες περιοδικού διακόσμησης.

«Ο πολύς κόσμος δεν το γνωρίζει, αλλά είμαι και διακοσμήτρια. Όποτε έχω κέφι και ελεύθερο χρόνο από τις άλλες επαγγελματικές υποχρεώσεις μου, στήνω μαγαζιά και φτιάχνω εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους σπιτιών» αναφέρει η Μίνα Ορφανού, αποκαλύπτοντας στην εφημερίδα «Espresso» και τον Ηλία Μαραβέγια ένα ακόμη ταλέντο της. «Για μένα το σπίτι πρέπει να έχει καταρχάς καλή ενέργεια, να μη σε κουράζει ούτε να σε ταλαιπωρεί, να νιώθεις άνεση και ασφάλεια μέσα σ' αυτό, να είναι ένας χώρος που αγαπάς και σέβεσαι. Εγώ το λατρεύω το σπίτι μου. Ζω εδώ τα τελευταία τέσσερα χρόνια και έχω ρίξει πολύ προσωπική εργασία σε κάθε δωμάτιο, ώστε να δημιουργήσω ξεχωριστές γωνιές με ιδιαίτερα έπιπλα και αντικείμενα» εξηγεί η ίδια. «To concept της διακόσμησης του διαμερίσματός μου κρύβει ένα συνονθύλευμα πραγμάτων που υπάρχει στο μυαλό μου και περιλαμβάνει στοιχεία από παλιά αρχοντικά της Αθήνας, πύργους της αγγλικής υπαίθρου και αίθουσες μουσείων ή γκαλερί» συνεχίζει.

Η Μίνα Ορφανού άλλαξε τα πάντα μόλις μπήκε στο συγκεκριμένο σπίτι. «Με το που μετακόμισα "μεταμόρφωσα" τα έπιπλά μου με την τεχνοτροπία της πατίνας. Επίσης, άλλαξα όλους του πίνακές μου. Έκρυψα τους παλιούς και φιλοτέχνησα μια σειρά από θρησκευτικές εικόνες που παραπέμπουν στην εποχή του Βυζαντίου, οι οποίες είναι φτιαγμένες με φύλλα χρυσού 18 καρατίων και πολύτιμες πέτρες, όπως μαργαριτάρια, ρουμπίνια και σμαράγδια. Δεν σκέφτομαι βέβαια να έχω για πάντα αυτές τις εικόνες στον τοίχο του σαλονιού μου. Πέρα από το γεγονός ότι είμαι Δίδυμος και βαριέμαι εύκολα, τα συγκεκριμένα έργα τέχνης θα εκτεθούν σύντομα και στόχος μου είναι φυσικά να πωληθούν» αναφέρει η γνωστή ηθοποιός.

                                 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR