counter

Χαλάει ο καιρός – Σε ποιες περιοχές θα βρέξει;

Χαλάει ο καιρός – Σε ποιες περιοχές θα βρέξει;
Χαλάει ο καιρός – Σε ποιες περιοχές θα βρέξει;

Καιρός

Ευνοείται η μεταφορά σκόνης κυρίως στα ανατολικά και τα νότια. Εξασθένιση των φαινομένων από την Κυριακή το βράδυ. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού.

Χαλάει από σήμερα ο καιρός σε πολλές περιοχές της χώρας. Βροχές και καταιγίδες αναμένονται στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια οι οποίες σταδιακά θα ενταθούν, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν θυελλώδεις νοτιοανατολικοί στο Ιόνιο.

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές και από τη νύχτα πιθανόν καταιγίδες. Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες πιθανώς κατά τόπους ισχυρές.

Την Κυριακή στη νοτιοανατολική νησιωτική χώρα προβλέπονται νεφώσεις, οι οποίες βαθμιαία θα πυκνώσουν. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται νεφώσεις τοπικά αυξημένες με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια και πιθανώς στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Εξασθένιση των φαινομένων αναμένεται το βράδυ. Ωστόσο, ευνοείται η μεταφορά σκόνης κυρίως στα ανατολικά και τα νότια.

Πηγή antenna.gr


FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR