counter

Την Πέμπτη «κλειδώνει» η ημερομηνία εκλογής νέου προέδρου στη ΝΔ

Την Πέμπτη «κλειδώνει» η ημερομηνία εκλογής νέου προέδρου στη ΝΔ
Την Πέμπτη «κλειδώνει» η ημερομηνία εκλογής νέου προέδρου στη ΝΔ

Στη συνεδρίαση της κεντρικής εφορευτικής επιτροπής της ΝΔ, την Πέμπτη, αναμένεται να κλείσει η ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών, από τις οποίες θα αναδειχθεί ο νέος πρόεδρος του κόμματος.

Στη χθεσινή συνεδρίαση δεν υπήρξε σχετική απόφαση, αλλά επικράτησε πολύ καλό κλίμα. Μέχρι την Πέμπτη, πάντως, θα γίνει συνάντηση με τους τεχνικούς συμβούλους έτσι ώστε να υπάρξει απόφαση και για το τυπικό της διαδικασίας που θα ακολουθηθεί.

Πάντως, όπως όλα δείχνουν, οι εσωκομματικές διαδικασίες θα κορυφωθούν στα μέσα Νοεμβρίου, ημερομηνία στην οποία προσβλέπουν οι κκ Μητσοτάκης και Τζιτζικώστας και πλέον ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης δε φαίνεται να διαφωνεί.

Εξάλλου, τα ακανθώδη ζητήματα σχετικά με τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί για την εκλογή προέδρου στη Νέα Δημοκρατία συζητήθηκαν στη συνεδρίαση της ΚΕΦΕ παρουσία των εκπροσώπων των υποψηφίων.

Ένα από τα ζητήματα αυτά, που πρέπει να λυθεί αφορά την αναπλήρωση της θέσης του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ, μετά την παραίτησή που υπέβαλε, για τυπικούς λόγους, ο Κώστας Καραγκούνης. Το πόσες κάλπες θα στηθούν και πού, οι εκλογικοί κατάλογοι, αλλά και η ημερομηνία των εκλογών, αποτελούν μερικά από τα διαδικαστικά, τα οποία ήδη προκαλούν προστριβές ανάμεσα στους τέσσερις υποψήφιους.

Τα οικονομικά του κόμματος είναι ένα από τα σοβαρότερα πρακτικά προβλήματα που προκύπτουν, αφού η «μαύρη τρύπα» ξεπερνά τα 170 εκατ. ευρώ και οι εργαζόμενοι πληρώθηκαν μετά από τέσσερις μήνες, λόγω της κρατικής χρηματοδότησης που έλαβε η Συγγρού.

Πηγή: antenna.gr

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR