counter

Bar Refaeli: Το φωτογραφικό album του γάμου της στο Ισραήλ

Bar Refaeli: Το φωτογραφικό album του γάμου της στο Ισραήλ
Bar Refaeli: Το φωτογραφικό album του γάμου της στο Ισραήλ

Το φως της δημοσιότητας είδαν για πρώτη φορά φωτογραφίες από τον εντυπωσιακό γάμο της Bar Refaeli στο Ισραήλ.

H Bar Refaeli παντρεύτηκε τον μεγιστάνα Adi Ezra σε μια τελετή που έλαβε χώρα σε ένα από τα πιο ακριβά θέρετρα της χώρας, προκαλώντας παράλληλα πολλές αντιδράσεις, καθώς για την ημέρα του γάμου η Αρχή Πολιτικής Αεροπορίας του Ισραήλ αποφάσισε να κλείσει τον εναέριο χώρο για οποιαδήποτε πτήση, πάνω από την περιοχή της τελετής.

Μερικές ημέρες μετά, το περιοδικό «Hello» δημοσιεύει τις φωτογραφίες από τον γάμο του supermodel, η οποία παράλληλα μιλά και για την καλύτερη στιγμή του μυστηρίου:

«Το πρώτο μας φιλί ως ανδρόγυνο, όταν πλέον είχαμε την ευλογία του ραβίνου. Δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε και φυσικά αδιαφορούσαμε για όσους βρίσκονταν εκείνη την ώρα γύρω μας. Νιώσαμε ότι ενωθήκαμε με τον πιο βαθύ τρόπο. Οι δυο μας, μαζί, για πάντα!» είπε η Bar Refaeli.

Η πρόταση γάμου έγινε όπως περιγράφει η Bar Refaeli «Είναι παραδοσιακός και ρομαντικός άνδρας. Κατά την διάρκεια ενός δείπνου στις Μαλδίβες, σηκώθηκε από την καρέκλα του, γονάτισε και με ρώτησε αν ήθελα να περάσω την υπόλοιπη ζωή μου μαζί του».

Όσο για την δημιουργία οικογένειας; «Δεν θέλουμε ν΄αργήσουμε. Προς το παρόν επιθυμούμε να χαρούμε λίγο ακόμα ο ένας τον άλλον».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR