counter

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση της νεκρής φοιτήτριας στον αέρα της Στεφανίδου - VIDEO

 

Σοκ στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει ο θάνατος της 21χρονης φοιτήτριας Μαρία Δαλιάνη που βρέθηκε νεκρή στο φωταγωγό του σπιτιού της όπου διέμενε με τους γονείς της. Οι γονείς της την βρήκαν νεκρή την Δευτέρα 5 Οκτωβρίου, ενώ λίγο πριν είχαν βρεθεί καλεσμένοι στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.  

Το βράδυ της Δευτέρας 5 Οκτωβρίου,  ένοικοι του πρώτου ορόφου της πολυκατοικίας όπου διέμενε η φοιτήτρια, διαμαρτυρήθηκαν για δυσοσμία και λίγο αργότερα διαπιστώθηκε ότι ήταν το πτώμα της Μαρίας Δαλιάνη που μύριζε, καθώς ήταν σε προχωρημένη σήψη. 

Ο πατέρας της κοπέλας την αναγνώρισε από τα ρούχα της και στο σημείο μετέβη ιατροδικαστής και κλιμάκιο της Ασφάλειας.Στον αέρα της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου το απόγευμα της Τρίτης 6 Οκτωβρίου η παρουσιάστρια φιλοξένησε στον αέρα της εκπομπής της τον πατέρα της φοιτήτριας ο οποίος συγκλονίζει με την μαρτυρία του.Η Τατιάνα Στεφανίδου προσπάθησε να διαχειριστεί διακριτικά το θέμα που συγκλονίζει. Δείτε στο VIDEO όλα όσα ειπωθήκαν στον αέρα της εκπομπής. 


FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR