counter

Beckham: Πώς κατάφεραν να έχουν περισσότερα χρήματα από τη Βασίλισσα της Αγγλίας;

Beckham: Πώς κατάφεραν να έχουν περισσότερα χρήματα από τη Βασίλισσα της Αγγλίας;
Beckham: Πώς κατάφεραν να έχουν περισσότερα χρήματα από τη Βασίλισσα της Αγγλίας;

Από την Ελένη Ζουγανέλη

Οι οικογένεια Beckham, είναι μία από τις πιο αναγνωρίσιμες οικογένειες της Βρετανίας για αυτό έρχεται ως έκπληξη ότι αξίζει μισό δισεκατομμύριο. Οι οικογένεια έχει κάνει τα βήματα της στον χώρο της βιομηχανίας και η τιμή της μάρκας Beckham υπολογίζεται πλέον στο μισό εκατομμύριο.  Οι τρέχουσες εκτιμήσεις ανεβάζουν την τιμή για τα Footworks στα 150 εκατομμύρια, το όνομα Beckham στα  70 εκατομμύρια και τα Beckham Ventures στα  60 εκατομμύρια. Αυτό, σε συνδυασμό με των μη επιχειρηματικών περιουσιακών στοιχείων τους, που εκτιμάται στα 190 εκατομμύρια, ανεβάζει το όνομα της οικογένειας  στην συνολική αξία των 470 εκατομμυρίων..

Αυτό που είναι επίσης ενδιαφέρον είναι ότι το όνομα της οικογένειας έχει σχεδόν την ίδια επιρροή με οποιοδήποτε μεμονωμένο μέλος της οικογένειας. Για παράδειγμα, o Romeo Beckham κέρδισε μια πολύ κερδοφόρα σύμβαση εμπορίας με τον οίκο μόδας Burberry.

Η μάρκα Beckham, έχει χρησιμοποιηθεί για να διαφημίσει τα πάντα, από ρούχα σχεδιαστών, με δορυφορική τηλεόραση, ακόμη και ουίσκι.

Οι ειδικοί εκτιμούν ότι το εμπορικό σήμα Beckham έχει κέρδος μεταξύ 30 έως 40 εκατομμύρια ετησίως. Και η εκτιμώμενη περιουσία της οικογένεια Beckham είναι ύψους 340 εκατομμύρια  Τα στοιχεία αυτά κάνουν την διάσημη οικογένεια να είναι πλουσιότερη από την βασίλισσα της Αγγλίας.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR