counter

"Η νοσταλγός": Πρεμιέρα στο θέατρο Αλκμήνη

"Η νοσταλγός": Πρεμιέρα στο θέατρο Αλκμήνη
"Η νοσταλγός": Πρεμιέρα στο θέατρο Αλκμήνη

Από την Ελένη Ζουγανέλη

Ο θίασος Λώτινος Ήλιος και η σκηνοθέτης Άννα Παπαμάρκου παρουσίασαν την Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου την πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης “Η Νοσταλγός” στο θέατρο Αλκμήνη.

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο της παράστασης είχε η Αριέττα Μουτούση, καθώς στην παράσταση πρωταγωνιστούσαν και δύο νέοι ηθοποιοί, ο Δημήτρης Λιόλιος και η Μαρία Λογοθέτη. Ενώ στο ρόλο του Μπάρμπα Μοναχάκη ήταν ο Θεόδωρος Κατσαφάδος.

Η παράσταση είχε ως θέμα την Λιαλιώ τότε που ήταν νέα, παντρεμένη με συνομήλικο του πατέρα της. Τότε, που φλεγόταν από τη νοσταλγία για το πατρικό της σπίτι. Μια φεγγαρόλουστη νύχτα έκλεψε μια βάρκα μαζί με τον νεαρό ερωτευμένο Μαθιό. Η αθώα βαρκάδα εξελίχθηκε σε αγωνιώδες ταξίδι φυγής, καθώς ο σύζυγος της τους καταδίωξε. Η νοσταλγός ήταν αποφασισμένη να φτάσει πάση θυσία στην απέναντι όχθη και να επιστρέψει στην πατρίδα της.

Η παράσταση “H Νοσταλγός” είναι η θεατρική μεταφορά του αριστουργήματος του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη. Ο Παπαδιαμάντης μιλά για ένα ταξίδι που θα επαναλαμβάνεται όσο ο άνθρωπος παραμένει μακριά από  την πατρίδα.

Στην πρεμιέρα της παράστασης παρευρέθηκε και Νόνικα Γαληνέα.

Δείτε επίσης: "Άμλετ": Ποιοι celebrities βρέθηκαν στην επίσημη πρεμιέρα;

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR