counter

Γερμανού: Η επίσημη φωτογράφιση της νέας εκπομπής και οι τελευταίες λεπτομέρειες λίγο πριν την πρεμιέρα

Γερμανού: Η επίσημη φωτογράφιση της νέας εκπομπής και οι τελευταίες λεπτομέρειες λίγο πριν την πρεμιέρα
Γερμανού: Η επίσημη φωτογράφιση της νέας εκπομπής και οι τελευταίες λεπτομέρειες λίγο πριν την πρεμιέρα

Tην Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου στη 1 το μεσημέρι η Ναταλία Γερμανού και οι συνεργάτες της θα υποδεχθούν τους τηλεθεατές στην παρέα τους στο E και την εκπομπή "Να 'μαστε". Αυτή είναι η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού με όλες τις λεπτομέρειες για τη νέα εκπομπή. 

Ένα διαφορετικό μεσημέρι είναι έτοιμο να κατακτήσει μία καινούργια θέση στην καρδιά σας. Η Ναταλία Γερμανού, για την οποία οι συστάσεις είναι περιττές, μαζί με την παρέα της, εισβάλλει καθημερινά από τη 13.00 και μέχρι τις 16.00 και θα μας κρατάει συντροφιά.

Το τρίωρο μεσημεριανό μαγκαζίνο θα έχει ψυχαγωγικό χαρακτήρα. Συνεντεύξεις, καλεσμένοι, παιχνίδια, χορός, άστρα, μαγειρική, beauty και fashion tips, έρχονται στις οθόνες σας, για να δώσουν ένα διαφορετικό νόημα στα μεσημέρια σας. Διαφορετικές και πρωτότυπες ενότητες. Ευφάνταστα και έξυπνα παιχνίδια, προσαρμοσμένα στους καλεσμένους, νέες ρουμπρίκες, αστεία στιγμιότυπα από την τηλεοπτική καθημερινότητα μας. Δημήτρης Μηλιόγλου, Έλενα Ασημακοπούλου, Παναγιώτης Ραφαηλίδης, Χριστίνα Μουστάκα και Νίκος Γκάνος πλαισιώνουν με το δικό τους μοναδικό τρόπο τη Ναταλία.

H γνωστή και ταλαντούχα ηθοποιός Έλενα Ασημακοπούλου, την οποία έχουμε αγαπήσει μέσα από γνωστές τηλεοπτικές σειρές («Η Πολυκατοικία», «ένα μήνας και κάτι», «Ονειροπαγίδα»), προσθέτει στην παρέα μεταξύ άλλων την εμπειρία της ως μητέρα ενός υπέροχου κοριτσιού.

Ο τραγουδιστής της νέας γενιάς Νίκος Γκάνος, με επιτυχίες όπως τo «Last Summer» συμπληρώνει μελωδικά την ομάδα και φιλοδοξεί να αποτελέσει άλλο ένα δροσερό συστατικό του μεσημεριού μας .Ο Δημήτρης Μηλιόγλου έχοντας συμμετάσχει σε γνωστές τηλεοπτικές εκπομπές («Μία», «Η Ελλάδα παίζει») με παρουσία και στο ραδιόφωνο έρχεται να δώσει το δικό του στίγμα στην παρέα της Ναταλίας. 

Namaste

Παρουσίαση:

Ναταλία Γερμανού

Νίκος Γκάνος

Δημήτρης Μηλιόγλου

Έλενα Ασημακοπούλου

Χριστίνα Μουστάκα

Παναγιώτης Ραφαηλίδης

 

Σκηνοθεσία:

Βάνιας Βλαχοδημητρόπουλος

Αρχισυνταξία:

Βασίλης Δρυμούσης – Νίκος Διαμαντίδης

Δημοσιογραφική Ομάδα:

Γιώργος Σφακιανάκης, Μαρία Βλάχου, Έλενα Καταχανά,  Κωνσταντίνα Δημοπούλου, Κωνσταντίνος Ντάφλος, Πένυ Καβέτσου, Θοδωρής Θεοδώρου

Δημοσιογράφος Θεσσαλονίκης:

Αναστασία Αργυριάδου

 

Παραγωγή:  Έφη Τσιτούμη

Οργάνωση Παραγωγής: Μιχάλης Κοντογιάννης

Διεύθυνση Παραγωγής: Έφη Τσιτούμη

Σκηνογραφία: Μιχάλης Αθανασιάδης

E-mail εκπομπής: namaste@epsilontv.gr

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR