counter

Ελένη Μενεγάκη: Η βάπτιση της κόρης της, οι νονοί, οι μπομπονιέρες και το δημόσιο μήνυμά της

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος βάπτισαν την κόρη τους. Όπως πρώτο σας μετέδωσε το FTHIS.GR, η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε να βαπτίσει το τέταρτο παιδί της το μεσημέρι της Πέμπτης 27 Αυγούστου και ώρα 12.30 στην Άνδρο σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο.

Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στην Μονή Παναχράντου, ενώ την λειτουργία τέλεσαν από κοινού οι τρεις μοναχοί της Μονής, Ευδόκιμος, Αέτιος και Φιλάρετος. Μετά την ολοκλήρωση του μυστηρίου, το ζευγάρι παρέθεσε γεύμα με θαλασσινά στον ανακαινισμένο προαύλιο χώρο του ηγουμενείου της Μονής.

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος ονόμασαν την πέντε μηνών κορούλα τους, Μαρίνα. Το όνομα που δόθηκε στη μικρή είναι της οικογενείας του Μάκη Παντζόπουλο, καθώς Μαρίνα ονομάζετε και η πρώτη ξαδέρφη του ευτυχισμένου μπαμπά.  

"Σήμερα η μικρούλα μας βαπτίστηκε. Μαρίνα είναι το όνομα που της έδωσαν τ' αδέρφια της που ήταν και οι νονοί της”, "Σας ευχαριστούμεεεεε για τις ευχές σας! Τόσα όμορφα λόγια που κρύβουν την αλήθεια της καρδιάς σας! Μας συγκινήσατε τόοοοσο πολύ" έγραψε το βράδυ της Πέμπτης 27 Αυγούστου στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter. Η Ελένη Μενεγάκη χτένισε τα μαλλιά της χαλαρές μπούκλες, ενώ επέλεξε να φορέσει ένα εντυπωσιακό maxi φόρεμα. 

Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες για τη βάπτιση εδώ!

Διαβάστε αναλυτικά όλες τις λεπτομέρειες για το όνομα του μωρού εδώ!

Διαβάστε αναλυτικά για τους νονούς της βάπτισης εδώ!

Δείτε αναλυτικό VIDEO για την βάπτιση εδώ!

Δείτε το look της Ελένης Μενεγάκη στην βάπτιση εδώ!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR