counter

Ούρλιαζε από τον τάφο της μία ημέρα μετά την κηδεία της!

Ούρλιαζε από τον τάφο της μία ημέρα μετά την κηδεία της!
Ούρλιαζε από τον τάφο της μία ημέρα μετά την κηδεία της!

Συγκλονίζει η ιστορία μίας 16χρονης εγκύου, η οποία θάφτηκε ζωντανή… από λάθος! Συνήλθε μέσα στο φέρετρο και τελικά κατέληξε από ασφυξία. Δείτε το σοκαριστικό βίντεο.

Σοκάρει η ιστορία μίας άτυχης 16χρονης κοπέλας, η οποία βρισκόταν στον τρίτο μήνα της κύησής της όταν έχασε τις αισθήσεις της, στο σπίτι της, στην Ονδούρα.

Στην αρχή οι δικοί της άνθρωποι θεώρησαν ότι κατέρρευσε από κρίση πανικού αφού άκουσε πυροβολισμούς. Όταν όμως η κοπέλα συνήλθε, άρχισε να βγάζει αφρούς από το στόμα. Τότε, ο τοπικός ιερέας ενημέρωσε τους γονείς ότι ένα κακό πνεύμα είχε μπει στο σώμα της 16χρονης, η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Εκεί, οι γιατροί τους ενημέρωσαν ότι ήταν ήδη αργά…

Τότε, οι συγγενείς έντυσαν την έφηβη με το νυφικό της και οργάνωσαν την κηδεία της. Κανείς όμως δεν μπορούσε να πιστέψει ότι μία ημέρα μετά τον ενταφιασμό της, η κοπέλα θα ξυπνούσε από τον λήθαργο και θα ζητούσε απεγνωσμένα βοήθεια μέσα από το λευκό της φέρετρο!

Ο σύντροφος της Νέισι Περέζ επισκέφθηκε το μνήμα της και έκπληκτος άρχισε να ακούει χτύπους μέσα από τον τάφο, αλλά και ουρλιαχτά από την αγαπημένη του, η οποία ζητούσε αέρα. Τότε ο νεαρός έσπευσε να ζητήσει βοήθεια από τους δικούς της και να τους ενημερώσει ότι η 16χρονη ζει.

Η οικογένεια της κοπέλας, αλλά και πολλοί γείτονες, ακόμα και με κινητά στο χέρι για να καταγράψουν τη «διάσωσή» της έφθασαν στο νεκροταφείο και άρχισαν να χτυπούν με βαριοπούλες το μνήμα για να βγάλουν την άτυχη κοπέλα από μέσα.

Πηγή antenna.gr


FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR