counter

Πηνελόπη Πλάκα: "Πήγα στο σπίτι του κλαίγοντας και χτυπούσα τα κουδούνια"

Πηνελόπη Πλάκα: "Πήγα στο σπίτι του κλαίγοντας και χτυπούσα τα κουδούνια"
Πηνελόπη Πλάκα: "Πήγα στο σπίτι του κλαίγοντας και χτυπούσα τα κουδούνια"

Πηνελόπη Πλάκα

Η Πηνελόπη Πλάκα έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και το Γιάννη Πουλόπουλο και μίλησε για την μετακόμισή της στην Αθήνα και τις ερωτικές απογοητεύσεις.

Πόσο εύκολη ήταν η προσαρμογή σου στην Αθήνα;

Ήταν πολύ δύσκολη. Ακόμα και τώρα δηλαδή που ζω πέντε χρόνια στην Αθήνα, δεν μπορώ να πω ότι την αγαπώ τόσο όσο τη Θεσσαλονίκη. Θυμάμαι, την πρώτη μέρα που είχα εγκατασταθεί πια στο δικό μου σπίτι στην Αθήνα, είχαν έρθει οι γονείς μου για να με βοηθήσουν στη μετακόμιση. Όταν τελειώσαμε και μου είπαν: «Λοιπόν, εμείς φεύγουμε», σοκαρίστηκα. Είπα από μέσα μου «τι θα κάνω τώρα;». Αλλά ήταν τόσο δυνατή η θέλησή μου που ξεπέρασε τον φόβο μου. Το χειρότερο ήταν ότι δύο μήνες μετά χώρισα από εκείνο το αγόρι που ήταν και ο λόγος που ήρθα στην Αθήνα, οπότε έζησα την ερωτική απογοήτευση σε όλο της το μεγαλείο.

Τι εννοείς;

Ας πούμε ότι βρήκα τρόπο να επενδύω όλο τον ελεύθερο χρόνο που είχα, όταν δεν πήγαινα στη σχολή. (Γελάει.) Σκέφτομαι καμία φορά τώρα τι κλάμα είχα ρίξει γι’ αυτόν τον πρώτο έρωτα, που ήταν ένας ενθουσιασμός στην ουσία, και γελάω. Η Πηνελόπη που ξέρω τώρα, δεν υπήρχε περίπτωση να πάει κάτω από το σπίτι του, να χτυπάει τα κουδούνια, εκείνος να μην της ανοίγει και να του φωνάζει: «Σε βλέπω ότι είσαι μέσα. Άνοιξέ μου» και το δάκρυ να τρέχει κορόμηλο. Αλλά, ναι, σε εκείνη τη φάση, το είχα κάνει. (Γελάει.)

 Διαβάστε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί

ΟΚ 512

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR