counter

Επιμένει ο καύσωνας

Επιμένει ο καύσωνας
Επιμένει ο καύσωνας

Κύμα καύσωνα πλήττει τα τελευταία 24ωρα τη χώρα με το θερμόμετρο να ξεπερνά σε πολλές περιοχές τους 40 βαθμούς. Οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες σε συνδυασμό με την άπνοια και την υγρασία κάνουν την ατμόσφαιρα αποπνικτική.

Πιο αναλυτικά για σήμερα Πέμπτη,  περιμένουμε γενικά αίθριο ουρανό σε ολόκληρη τη χώρα αλλά αργά το βράδυ στην Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία θα συννεφιάσει και ενδεχομένως να σημειωθούν σποραδικές καταιγίδες στα βουνά.

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί στα δυτικά 2 με 4 μποφόρ και βόρειοι αργότερα μέχρι 4 και δυτικοί βορειοδυτικοί στα ανατολικά 3 με 4 στο Αιγαίο τοπικά έως 5 μποφόρ. 

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 22 έως 38 βαθμούς Κελσίου, στα Κεντρικά από 22 έως 41-42 στα νότια και την Κρήτη από 24 έως 37 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική, περιμένουμε  καλοκαιρία με μεταβλητούς ανέμους 2 με 4 μποφόρ, θαλάσσιες αύρες και θερμοκρασία από 26 έως 40 βαθμούς κελσίου αλλά στα παραθαλάσσια θα είναι 2 με 3 βαθμούς  χαμηλότερη.

Και στη Θεσσαλονίκη, περιμένουμε αρχικά αίθριο ουρανό αλλά το βράδυ θα συννεφιάσει τοπικά. Θαλάσσιες αύρες 2 με 3 μποφόρ και θερμοκρασία από 24 έως 38 βαθμούς κελσίου.

Μεταβολή του καιρού αναμένεται από την Παρασκευή με νεφώσεις , σποραδικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στην Μακεδονία και την Θεσσαλία και γενικά αίθριο ουρανό αρχικά σε ολόκληρη τη χώρα, αλλά από το απόγευμα οι βροχές και οι καταιγίδες θα επεκταθούν στην Ανατολική Στερεά , την Θράκη και τα ορεινά της Ηπείρου.

Διαβάστε περισσότερα στο antenna.gr

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR