counter

Μάρκος Σεφερλής: Οι συζητήσεις με το Mega για την επόμενη σεζόν, η μείωση μισθού και η αλλαγή συνεργατών

Μάρκος Σεφερλής: Οι συζητήσεις με το Mega για την επόμενη σεζόν, η μείωση μισθού και η αλλαγή συνεργατών
Μάρκος Σεφερλής: Οι συζητήσεις με το Mega για την επόμενη σεζόν, η μείωση μισθού και η αλλαγή συνεργατών

Μάρκος Σεφερλής

Ο Μάρκος Σεφερλής έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και το Γιάννη Πουλόπουλο και μίλησε για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, το Mega, το Ε, τη μείωση μισθού και την αλλαγή συνεργατών.

Τελικά, θα είσαι του χρόνου στο Πρωινό του Mega; Πριν ξεσπάσει η κρίση, είχε γίνει µία συζήτηση µε τους υπεύθυνους τους σταθµού, όπου µου είπαν ότι ήταν πολύ ευχαριστηµένοι από την πορεία της εκποµπής και αντίστοιχα κι εγώ τους είπα ότι θα ήθελα να ξανακάνω το Πρωινό, γιατί ήταν κάτι που µου άρεσε. Η κουβέντα έµεινε εκεί και είπαµε ότι θα συζητήσουµε ξανά, µόλις ξεκαθαρίσει λίγο το τοπίο.

Είναι αλήθεια ότι σου ζητήθηκε µείωση αποδοχών;  ∆εν έχει γίνει κάποια τέτοια συζήτηση, όπως δεν έχει γίνει και καµία κουβέντα για συνεργάτες.

Η σύζυγός σου Έλενα Τσαβαλιά θα είναι µαζί σου; Ούτε αυτό είναι κάτι που γνωρίζω. Αν µε ρωτάς, θα ήθελα να είναι µαζί µου, γιατί θεωρώ ότι πέρσι έκανε την έκπληξη της χρονιάς. ∆εν είναι κάτι που θα αποφασίσω εγώ, αλλά το κανάλι. Όπως και πέρσι, δεν ήµουν αυτός που αποφάσισε ότι θα είναι η Έλενα στην εκποµπή. Την πρότεινα, αλλά την απόφαση την πήρε το Μega.

Την ίδια στιγµή, κάποιες αναρτήσεις στο διαδίκτυο σε θέλουν να βρίσκεσαι σε διαπραγµατεύσεις µε το Epsilon TV για να παρουσιάζετε µαζί µε την Έλενα τη νέα πρωινή εκποµπή του σταθµού. Στο Εpsilon TV υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι µε τους οποίους έχω συνεργαστεί στο παρελθόν. Αλλά αυτό που τους είπα και λέω πάντα, είναι ότι αν αισθάνοµαι ότι κάπου µε εµπιστεύονται και µου συµπεριφέρονται ωραία, όπως συµβαίνει τώρα µε το Mega, µένω εκεί και δεν χρειάζονται ούτε συµβόλαια ούτε τίποτα. Για µένα προέχει το Mega. Αν οι συζητήσεις µας µε τον σταθµό δεν ευοδωθούν, είµαι ελεύθερος να κουβεντιάσω οτιδήποτε.

Διαβάστε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί

cover ok 508

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR