counter

Μάρκος Σεφερλής: Αποκαλύπτει με λεπτομέρειες τι έγινε στο break αμέσως μετά τον τσακωμό με τον Ουγγαρέζο

Μάρκος Σεφερλής: Αποκαλύπτει με λεπτομέρειες τι έγινε στο break αμέσως μετά τον τσακωμό με τον Ουγγαρέζο
Μάρκος Σεφερλής: Αποκαλύπτει με λεπτομέρειες τι έγινε στο break αμέσως μετά τον τσακωμό με τον Ουγγαρέζο

Μάρκος Σεφερλής

Ο Μάρκος Σεφερλής έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και το Γιάννη Πουλόπουλο και αποκάλυψε για πρώτη φορά τι συνέβη στο διάλειμμα αμέσως μετά τον δημόσιο τσακωμό του με το Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Πολλοί κατέκριναν την έντονη συζήτηση µεταξύ σας –δηµόσια, στον αέρα της εκποµπής–  που ξεκίνησε µε την ερώτησή σου στον ∆ηµήτρη Ουγγαρέζο, αν αληθεύουν οι φήµες για τη συνεργασία του µε τον ΑΝΤ1. ∆εν αποκάλυψα κανένα µυστικό του ∆ηµήτρη. Αυτό που είπα το γνώριζε όλο το Mega. Εγώ απλά του είπα συγχαρητήρια για κάτι που ήδη είχε γραφτεί και που γνώριζαν οι προϊστάµενοί µας, οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί θίχτηκε τόσο πολύ. Μήπως τελικά δεν ήταν σωστό και ευγενικό από την πλευρά του να συνεργάζεται µε µία εκποµπή και να µιλάει έναν ολόκληρο χειµώνα για τους απέναντι;

Εκείνη την περίοδο γράφτηκε ότι απαίτησες από τον ∆ηµήτρη Ουγγαρέζο να σου ζητήσει δηµόσια συγγνώµη και επειδή αρνήθηκε, ζήτησες από το Mega να µη βγει στον αέρα την εποµένη.  ∆εν είναι αλήθεια. Στο διαφηµιστικό διάλειµµα που έγινε αµέσως µετά το περιστατικό που είδατε στον αέρα, ο ∆ηµήτρης µού µίλησε πολύ άσχηµα, µε χαρακτηρισµούς που όχι µόνο δεν µου αξίζουν, αλλά δεν κολακεύουν και τον ίδιο. Κι εγώ είπα στους υπεύθυνους της εκποµπής ότι θα ήθελα να µου ζητήσει συγγνώµη –όχι δηµόσια, αλλά µπροστά στους ανθρώπους που µε προσέβαλε– για να µπορούµε να κάτσουµε στον ίδιο καναπέ. Το επόµενο πρωί, ο ∆ηµήτρης δεν ζήτησε συγγνώµη για τα λόγια που είπε µπροστά σε τόσο κόσµο, οπότε µιλώντας µε τους υπευθύνους, τους ρώτησα: «Τι θέλετε να γίνει;». Εκείνοι αποφάσισαν εκείνη τη µέρα να µη βγει ο ∆ηµήτρης στον αέρα και όχι εγώ, γιατί προφανώς θεώρησαν ότι δεν ήταν καλό να είµαστε µαζί. Μία µέρα µετά, όπως είδατε, ήµασταν όλοι µαζί στην εκποµπή, παρόλο που ο ∆ηµήτρης δεν µου ζήτησε ποτέ συγγνώµη. Το Mega αποφασίζει ποιος θα είναι και ποιος δεν θα είναι στην εκποµπή. Όχι εγώ. Εγώ έχω µάθει να ζητάω «συγγνώµη», όταν αισθάνοµαι ότι κάνω κάτι λάθος, όπως έχω πει πολλές φορές δηµόσια «ευχαριστώ» σε όσους µε έχουν βοηθήσει. Υπάρχουν, όµως, και άνθρωποι που δεν έχουν µάθει να λένε «συγγνώµη» και «ευχαριστώ» και ίσως ανάµεσά τους να είναι και ο ∆ηµήτρης.

Διαβάστε περισσότερα στοκ ΟΚ! που κυκλοφορεί

cover ok 508

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR