counter

"Αίας": Λαμπερές παρουσίες στο θέατρο της Επιδαύρου

"Αίας": Λαμπερές παρουσίες στο θέατρο της Επιδαύρου
"Αίας": Λαμπερές παρουσίες στο θέατρο της Επιδαύρου

Απο την Χριστίνα Μόνη

Την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την μοναδική παράσταση “Αίας” του Σοφοκλή, η οποία παρουσιάστηκε στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου από το Το Φεστιβάλ Αθηνών και το Θέατρο του Νέου Κόσμου.

Πρόκειται για την αρχαιότερη παράσταση από τις σωζόμενες του Σοφοκλή και όπως είναι φυσικό οι πρωταγωνιστές είναι εξαιρετικοί που ενσαρκώνουν τους ρόλους είναι εξαιρετικοί. Στην παράσταση πρωταγωνιστούν: ο Νίκος Κουρής, η  Μαρία Πρωτόπαππα, ο  Γιάννος Περλέγκας, ο Γιάννης Τσορτέκης, η Ελένη Ουζουνίδου, ο Παντελής Δεντάκης,ο  Γιάννης Κλίνης και ο Δημήτρης Παπανικολάου .

Πολλοί ήταν οι διάσημοι που την Παρασκευή 17 Ιουνίου επισκέφτηκαν την Επίδαυρο για να παρακολουθήσουν την παράσταση. Ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR δεν θα μπορούσε να λείπει από την παράσταση και ανάμεσα στους celebrities είδαμε την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, τον Ιωάννη Παπαζήση με την Βανέσα Αδαμοπούλου, τον  Σταμάτη Κραουνάκη, την Μαρία Σολωμού, την Νίκη Παλληκαράκη, την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και άλλους πολλούς.  

Μετά το τέλος της παράστασης οι συντελεστές και οι λαμπεροί καλεσμένοι με ανεβασμένη διάθεση συναντήθηκαν και μίλησαν για την εξαιρετική παράσταση.


FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR