counter

Tyler Perry: Πουλάει την εκπληκτική του βίλα έναντι πολλών εκατομμυρίων...

Tyler Perry: Πουλάει την εκπληκτική του βίλα έναντι πολλών εκατομμυρίων...
Tyler Perry: Πουλάει την εκπληκτική του βίλα έναντι πολλών εκατομμυρίων...

Απο την Χριστίνα Μόνι

Αυτό το μοναδικό σπίτι βρίσκεται στην Atlanta και αν ενδιαφέρεστε βρίσκεται προς πώληση.

Μην φανταστείτε δεν θα δώσετε και πολλά για να το αποκτήσετε. Φυσικά και αστειευόμαστε διότι αν θέλετε να αποκτήσετε την συγκεκριμένη ιδιοκτησία πρέπει να δώσετε το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των εικοσιπέντε εκατομμυρίων δολαρίων. Το συγκεκριμένο αριστούργημα ανήκει στον ηθοποιό Tyler Perry και ο λόγος που το πουλάει μάλλον είναι το γεγονός πως για να φτάσει από το ένα δωμάτιο σε ένα άλλο χρειαζόταν χάρτη.

Το “παλάτι” του όπως βλέπετε και εσείς είναι τεράστιο και από την είσοδο του κιόλας  είναι πολύ επιβλητικό . Τόσο από την εξωτερική είσοδο όσο και από την εσωτερική μπορείς να καταλάβεις τι θα αντικρίσεις στην συνέχεια. Ένα μονοπάτι σε οδηγεί στο σπίτι και  φτάνοντας μέσα το πρώτο πράγμα που αντικρίζεις είναι η σκάλα που θα συναντήσεις η οποία είναι χωρισμένη στα δυο. Βέβαια αν χρειαστεί κάποιος λίγη ζάχαρη ή καφέ δεν μπορεί να το ζητήσει από τους γείτονες αφού αυτοί δεν υπάρχουν. Ιδανικό σπίτι για να κάνεις party αφού δεν θα ενοχλείς κανέναν. Το σπίτι περιέχει πολλά υπνοδωμάτια, αμέτρητα μπάνια, μεγάλα σαλόνια και καθιστικά, μια μεγάλη πισίνα στον εξωτερικό χώρο και τεράστιο κήπο.

Όλοι οι χώροι του κτήματος μπορούν να εντυπωσιάσουν και τον πιο δύσκολο αγοραστή οπότε ο ηθοποιός Tyler Perry ευελπιστεί πως σύντομα θα έχει πουλήσει το άλλοτε αγαπημένο σπίτι του. Ριχτέ μια ματιά στις φωτογραφίες και εντυπωσιαστείτε ελεύθερα από το μεγαλείο του σπιτιού αυτού. 


FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR