counter

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Το κειμένο στην Ελένη Μενεγάκη μετά τη λήξη της συνεργασίας τους και η φωτογραφία

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Το κειμένο στην Ελένη Μενεγάκη μετά τη λήξη της συνεργασίας τους και η φωτογραφία
Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Το κειμένο στην Ελένη Μενεγάκη μετά τη λήξη της συνεργασίας τους και η φωτογραφία

Ελιάνα Χρυσικοπούλου

«Δέκα αξέχαστες babyland στιγμές μπροστά και πίσω από τις κάμερες» τιτλοφορείται το κείμενο που έγραψε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου και δημοσιεύεται στο προσωπικό της blog  “Eliana in Babyland”  στο missbloom  την Τρίτη 7 Ιουλίου, λίγο μετά την γνωστοποίηση της είδησης ότι η ίδια δεν θα συνεχίσει την συνεργασία της με την Ελένη Μενεγάκη τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Twitter έγραψε ότι το εν λόγω κείμενο είναι «αντί επιλόγου» και το αφιέρωσε στην Ελένη Μενεγάκη δηλώνοντας δημόσια ένα μεγάλο ευχαριστώ για την πολύ αρμονική συνεργασία τους. Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου γράφει στο κείμενό της:  «Πριν από περίπου έναν χρόνο. Εντάξει, τυπικά ανήκει στην προηγούμενη σεζόν, αλλά αυτή ήταν η αρχή των πάντων. Ήταν φινάλε, θα χαιρετιόμασταν για το καλοκαίρι, εγώ είχα περάσει μια ολόκληρη εβδομάδα να τραγουδάω μέσα μου «έχω ένα μυστικόόοοο, κρυμμένο στήηηης καρδιάς τα βάαααααθη». Ξαλάφρωσα που της το είπα, αισθάνθηκα σαν να μου έφυγε ένα βάρος. Ειδικά όταν είδα πόσο αυθόρμητα και αυθεντικά χαρούμενη ήταν για εμένα.


2. Η ημέρα που ανακοίνωσα στους συνεργάτες μου πως είμαι έγκυος

Σεπτέμβριος, ήδη 4 μηνών και χωρίς να έχω πια τις αγωνίες του πρώτου τριμήνου, πέρασα τις πόρτες του Alpha και ένιωθα πως γράφω «BABY ON BOARD» στο κούτελο. Η αγαπημένη αρχισυντάκτρια Ελένη Γελαλή θυμάται πώς φούσκωνα με καμάρι την κοιλιά μου, ενώ στην πραγματικότητα δεν φαινόταν η εγκυμοσύνη ακόμη καλά καλά. Αμέσως μετά την βόλτα μου από το κανάλι, το «μυστικό» μου διέρρευσε και στον Τύπο. Τώρα που το σκέφτομαι, θα μπορούσα και να το έχω κρύψει μέχρι την πρεμιέρα. Αλλά, παραφράζοντας την γνωστή λαϊκή παροιμία, «θέλει η Ελιάνα να κρυφτεί, μα η χαρά δεν την αφήνει».

3. Η ημέρα που ανακοίνωσα σε όλο τον κόσμο πως είμαι έγκυος


Είχα δοκιμάσει τόσα φορέματα για εκείνη την πρεμιέρα. Δεν είχα άγχος να φορέσω κάτι κολακευτικό για τη σιλουέτα μου -άλλωστε τα δέκα κιλά δεν κρύβονται-, ωστόσο ήθελα να ντύσω την κοιλιά μου όσο πιο ωραία γινόταν για το ντεμπούτο της. Ευτυχώς, δεν ήμουν η μόνη που είχε επιστρέψει χωρίς μαύρισμα από τις διακοπές, και η Ελένη άσπρη σαν το γάλα ήταν. Από εκείνη τη μέρα και έπειτα, όποιος άνοιγε στη συχνότητα του Alpha στη μια το μεσημέρι, θα έβλεπε τέσσερα κορίτσια. Στην πραγματικότητα ήμασταν έξι.

4. Η ημέρα που έβγαλα το πρώτο #pregaporter

 


Τέτοιος καταιγισμός μηνυμάτων στα social media δεν μου είχε ξανασυμβεί. Δεν είχα ιδέα πως υπάρχουν εκεί έξω τόσες κοπέλες στην ίδια κατάσταση με εμένα, που να μην ξέρουν πώς να ντυθούν όσο το σώμα τους αλλάζει ραγδαία. Το #pregaporter, το hashtag όπου ανέβαζα κάθε μέρα τι φοράω, ήταν η πιο ωραία insta-πόφαση που πήρα ποτέ. Η Τζώρτζια και η Βίβιαν, τα χρυσά κορίτσια στο styling της εκπομπής, αμέσως αγκάλιασαν την ιδέα και με βοηθούσαν καθημερινά να βρούμε κομψά ρούχα και αξεσουάρ, ωραία locations για τις φωτογραφίες, σωστές πόζες που να αναδεικνύουν την κοιλιά που ολοένα και φούσκωνε. Ήταν αφάνταστα διασκεδαστικό και, αν βοήθησα έστω και μια έγκυο να ντυθεί (κανονική έγκυο, όχι από εκείνες που στον 8ο μήνα έχουν κοιλιακούς), τότε πέτυχα το σκοπό μου.

5. Η μέρα που ξαφνικά η κοιλιά μου είχε μεγαλώσει πολύ

 


Άραγε φόρεσα αυτό το εφαρμοστό φόρεμα για να την αναδείξω ή το φόρεμα ήταν τόσο εφαρμοστό που ξαφνικά την ανέδειξε σε όλο της το μεγαλείο; Δεν μπορώ να πω με σιγουριά. Θυμάμαι όμως πως εκείνη τη μέρα όλοι στο πλατό (ανάμεσα τους και ο αγαπημένος, υπερταλαντούχος Βασίλης Μπουλούμπασης) μου σχολίαζαν πως «είμαι πια πολύ έγκυος».

6. Οι ημέρες των Χριστουγέννων

 


Μην κοιτάς που φέτος περιμένω πως και πως να της δείξω το έλατο, να ακούσει τα κάλαντα, να βγάλει φωτογραφία με τον Άγιο Βασίλη. Στην πραγματικότητα, εκείνα ήταν τα πρώτα Χριστούγεννα με το μωρό μου.

7. Οι ημέρες που δεν ξεκολλούσα από την κουζίνα

 


Μα πώς αλλιώς νομίζεις πως παίρνει κανείς 30 κιλά; Οι τεχνικοί με παρακαλούσαν να πάω να γεννήσω μπας και προλάβουν να φάνε και εκείνοι κανέναν κεφτέ. Δεν μπορούσα να αντισταθώ. Άλλωστε, με δυο έγκυες στο πλατό, ο Βασίλης Καλλίδης ήταν σε μεγάλα κέφια.

8. Η ημέρα που βγήκαμε με λινκ από το μαιευτήριο 


Ακόμη «ντοπαρισμένη» από ευτυχία (και από την επισκληρίδιο), συνδεθήκαμε live με την εκπομπή μόλις 18 ώρες μετά τη γέννηση της κόρης μου. Πολλοί το θεώρησαν υπερβολικό, όμως για μένα αυτή ήταν η μόνη φυσική κατάληξη μιας εγκυμοσύνης που εξελισσόταν, μέρα με τη μέρα, μπροστά στα μάτια των τηλεθεατών. Ήταν ένα μικρό ευχαριστώ σε όλες τις γυναίκες που με υποστήριζαν και με γέμιζαν με αγάπη με τα μηνύματά τους καθημερινά. Είχα συγκινηθεί πριν καν βγω στον αέρα. Αλλά αμέσως μόλις άκουσα την φωνή της Ελένης, του Γρήγορη, της Αντωνίας, του Θοδωρή, της Κατερίνας και του Δημήτρη, ένιωσα να σαν μιλάω με το σπίτι μου.

9. Η ημέρα που γύρισα στο πλατό 


42 μέρες μετά τη γέννα. Αμήχανη, κομπλαρισμένη, τρακαρισμένη, ακόμη πρησμένη και πολύ ντεφορμέ. Και κυρίως με όλο μου το μυαλό και την καρδιά πίσω στο παιδί μου. Δεν ήμουν χαρούμενη εκείνη τη μέρα, έπεφτε το σήμα της εκπομπής και δεν ήθελα να βγω. Μέχρι το πρώτο break ένιωθα ήδη πολύ καλύτερα.

10. Η τελευταία μέρα

Σε αντίθεση με όλες τις προηγούμενες μέρες, όπου δεν έβλεπα την ώρα να φύγω τρέχοντας από το στούντιο στο Πικέρμι για να φτάσω γρήγορα στην πεινασμένη κόρη μου στο Παλαιό Φάληρο, την προηγούμενη Παρασκευή δεν βιάστηκα καθόλου να φύγω. Είπα στη μαμά μου να την ταΐσει γιατί ήξερα πως θα αργήσω.


Δεν ήταν μόνο οι αγκαλιές και τα φιλιά με όλους τους φίλους. Δεν ήταν ούτε τα τρυφερά λόγια αποχωρισμού με την Ελένη, που ζήσαμε πλάι η μια στην άλλη μια τόσο σπουδαία εμπειρία. Αφού έπεσαν οι τίτλοι τέλους, αφού χαμήλωσαν τα φώτα, έμεινα για λίγο μόνη μου στο πλατό - και ήξερα πως ήταν η τελευταία φορά που το αντικρίζω. Αντίο, «Ελένη» και ευχαριστώ για όλα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ όσα έκανες για εμένα και για εκείνη. -

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR